business applications

Business applications –hiermee kun je elke moderne zakelijke uitdaging aan.

De digitalisering stelt organisaties tegenwoordig voor nieuwe uitdagingen. De verbinding van mensen, machines, processen en services wordt steeds uitgebreider. Daarom zijn er intelligente tools nodig die zich laten integreren in het bedrijfsnetwerk en een eenvoudig beheer mogelijk maken. De belangrijkste factor daarbij is informatie: deze moet altijd beschikbaar en betrouwbaar zijn. Zakelijke processen moeten zichtbaar gemaakt, geanalyseerd en geëvalueerd worden op basis van informatie. Een snelle toegang tot alle relevante informatie is voorwaarde voor belangrijke zakelijke beslissingen – nu en in de toekomst. Alleen met de juiste verbinding van alle applicaties en een gesmeerd lopende informatiestroom kunnen organisaties daarvan profiteren en zich verzekeren van waardevolle concurrentievoordelen. Moderne zakelijke applicaties vervullen deze individuele eisen. Bechtle ondersteunt je bij het identificeren van de juiste zakelijke applicaties voor jouw organisatie. Neem hiervoor contact met ons op.

De voordelen van zakelijke applicaties op een rijtje:

Verbind jouw organisatie en krijg in realtime toegang tot belangrijke gegevens.

Stel de klant centraal door hem beter te leren kennen en verkoopkansen te benutten.

Verzeker je van concurrentievoordelen en bouw een toekomststerk IT-landschap op.

Business Manager Business Applications

Wernher von Schrader

Alleen met de juiste verbinding van alle applicaties en een gesmeerd lopende informatiestroom kunnen organisaties verantwoorde zakelijke beslissingen nemen en zich verzekeren van waardevolle concurrentievoordelen.

CRM/xRM maakt een 360°-zicht op jouw klanten.

Je moet jouw klanten leren kennen om verkoopkansen te herkennen. Alleen met een intelligent CRM-systeem kun je jouw klanten op lange termijn aan jouw merk binden. Hiervoor werken we o.a. met Microsoft Dynamics 365 dat CRM- en ERP-functionaliteiten naadloos met elkaar verbindt.

Lees meer

ERP – de centrale schakel in jouw organisatie.

Moderne ERP-systemen zijn meer dan alleen maar een systeem; ze zijn veelmeer een platform van verschillende applicaties die samen pas een krachtige zakelijke IT opleveren. Mensen, machines, processen en services worden daarin beheerd en geanalyseerd. Het resultaat: Jij plant, organiseert en voert al jouw zakelijke processen uit met als doel het bevorderen van jouw business.

Lees meer

CAD, CAM en PDM – oplossingen voor de productontwikkeling.

Innovaties kunnen dan pas ontstaan als je de juiste tools daarvoor hebt. Dankzij onze krachtige en gebruiksvriendelijke applicaties worden zelfs de meest complexe constructies vereenvoudigd. Tegelijkertijd worden alle aspecten van het productontwikkelingsproces afgebeeld: Daartoe behoren 3D-constructie (CAD), computergestuurde productie (CAM), simulaties, productdatamanagement (PDM), elektronisch computergestuurd design (ECAD), technische documentatie en productvisualisatie.

Lees meer

Wat zijn zakelijke applicaties? Een definitie.

Organisaties ageren tegenwoordig in een dynamische omgeving en staan onder zware concurrentiedruk. Dit vraagt om snelle reacties. Vandaar dat gebruikers georiënteerde concepten die processen optimaliseren hoog in het vaandel staan. Deze zogenaamde zakelijke applicaties brengen eenvoudigere en transparantere zakelijke processen met zich mee – niet alleen voor grote organisaties. Ook middelgrote en kleine bedrijven richten zich steeds vaker op speciale zakelijke software. De vraag stijgt en ook het aanbod aan zakelijke software wordt steeds uitgebreider. Daarbij zijn mobiele oplossingen en cloud-applicaties met name belangrijk, zodat de medewerkers eenvoudig toegang hebben tot de gegevens en zowel in realtime kunnen reageren op de behoeften van de klant alsook flexibel kunnen ageren op de markt. Daarbij is de integratie doorslaggevend: als applicaties onderling goed samenwerken, kan dit de workflows in de organisatie vereenvoudigen en efficiënter maken. 

  1. PLM – snel klaar voor de markt.
  2. Tijd speelt een steeds grotere rol in organisaties – meestal meer nog dan de kosten. Wie als eerste zijn product klaar heeft, kan zich verzekeren van doorslaggevende marktaandelen. Dankzij Product Lifecycle Management (PLM) kunnen de prestaties en efficiëntie in de organisatie zo worden verhoogd dat de tijd tussen idee en het klaar zijn voor de markt aanzienlijk wordt verkort.  

Lees meer

Collaboration/workflow – voor een goed werkende samenwerking.

Vaak werkt niet alleen de samenwerking in de organisatie niet goed, maar gaan processen ook vaak met bergen papierwerk gepaard wat tot aanzienlijke problemen in de workflow kan leiden. Dankzij workflow-automation worden workflows nu weer sneller en efficiënter. Zijn de bekende workflow-functionaliteiten van Microsoft SharePoint of Dynamics 365 niet voldoende? Ook dan hebben we de juiste oplossingen.

Lees meer

ECM/DMS – de bedrijfskennis goed beheren.

Informatie is één van de belangrijkste resources van een organisatie en moet veilig worden opgeslagen en beheert. ECM-systemen brengen alle bedrijfsinformatie samen op één digitaal kennisplatform en stellen deze beschikbaar aan medewerkers die haar nodig hebben. Ze stroomlijnen ook de samenwerking door content te leveren aan medewerkers die deze dagelijks gebruiken om belangrijke beslissingen te nemen.

Lees meer

Business intelligence (BI) – zo transparant is jouw organisatie echt.

Wat heb je aan zakelijke gegevens en klantgegevens als je hier geen inzicht uit kunt verkrijgen? Vooral voor strategische beslissingen is een snelle toegang tot belangrijke KPI's noodzakelijk. Met één klik heb je precies de informatie die je nodig hebt voor jouw business – van statistieke analyses tot complexe evaluaties. Op deze manier herken je meteen de sterkte en zwakke punten van jouw business.

Lees meer

Kunstmatige intelligentie – uitdagingen en kansen voor jouw business.

Steeds meer organisaties investeren in kunstmatige intelligentie (Artificial Intelligence / AI) om concurrentievoordelen te behalen. Daarbij gaat het vaak om verbeteringen van de service, een snellere beschikbaarstelling van informatie of om nieuwe zakelijke modellen. Maar de tijd dringt, want 80 procent van de organisaties investeren al in kunstmatige intelligentie en dit aantal neemt toe. Volgens McKinsey werden in 2016 wereldwijd al 39 miljard dollar geïnvesteerd in kunstmatige intelligentie. Organisaties die nu aarzelen, zijn straks te laat.

Lees meer

Virtual reality – nieuwe mogelijkheden en kansen ontdekken.

De digitalisering verandert de manier van werken en de manier van interactie met onze omgeving. Door nieuwe technologieën zoals augmented reality (AR), hologrammen en 3D-scans kunnen we onderdeel worden van een virtuele werkelijkheid in wording. Hierdoor ontstaan vooral voor organisaties unieke mogelijkheden. Medewerkers kunnen zich onderdompelen in gesimuleerde werelden met behulp van AR-brillen of smartphones en tablets.

Zakelijke software winstgevend en proces geoptimaliseerd gebruiken. Business applications met Bechtle.

Bechtle biedt advies, planning, implementatie en support uit één hand om jouw digitale bedrijfsproces te helpen realiseren met de juiste IT-, business- en productontwikkelingsoplossingen op maat. Onze ervaren toepassingsadviseurs integreren naast de software ook de hardware – snel, eenvoudig en veilig. Neem contact met ons op voor meer informatie over business applications om ook jouw bedrijf te laten profiteren van de vele voordelen.

Meer weten over business applications?

<br/>Neem vandaag nog contact met ons op!

* verplichte velden

Bekijk onze privacyverklaring die je uitgebreid informeert over onze gegevensverwerking en jouw rechten inzake gegevensbescherming.