Collaboration – en de samenwerking werkt.

Onder “collaboration” wordt tegenwoordig veruit meer verstaan dan alleen traditionele vormen van samenwerking zoals content- en information-sharing. Het delen van informatie alleen, is niet meer voldoende; collaboration is actiever geworden en integreert ook nieuwe componenten op het gebied van sociale activiteiten. Bedrijven en organisaties verwachten tegenwoordig dat intranetplatforms een uiterst gepersonaliseerde ervaring leveren en dat ze medewerkers efficiënte tools bieden om samen te werken, digitale formulieren in te vullen, sociale netwerken te gebruiken en interne marketplaces te gebruiken.


Of je nu geïnteresseerd bent in een eigen platform op maat of in een standaard modulaire oplossing, Bechtle specialisten zullen het juiste intranetplatform vinden voor jou, terwijl ze jouw belangrijkste doelgroep niet uit het oog verliezen: jouw medewerkers.

Digitale samenwerking heruitvinden.

Talrijke oplossingen helpen om de digitale werkplek aantrekkelijk vorm te geven. Steeds meer medewerkers en organisaties stellen nieuwe eisen aan de mogelijkheden van samenwerken:

  • Samen documenten bewerken en versioning
  • Project teams met digitale werkplekken voor taken, vergaderingen en het delen van content
  • Samenwerken binnen teams, organisaties of met externe partners
  • Uniforme, moderne gebruikersinterface en intuïtieve functionaliteit
  • Eenvoudig verlenen van schrijf- en leesrechten aan gebruikers of groepen

 

De eis om ondanks verschil in tijd en ruimte aan een project te werken, is niet meer weg te denken bij organisaties. De specialisten van Bechtle maken samen met jou een digitale workplace roadmap en helpen jou de juiste technologieën en wegen in de wereld van Samenwerken 4.0 te vinden. Tegelijkertijd adviseren we je over de invoering van nieuwe technologieën rondom gebruikers- en medewerkersacceptatie.

 

Automatisering met workflows en formulieren.

Het thema collaboration is veelzijdig en wordt vaak geassocieerd met digitale formulieren, geautomatiseerde processen en naadloze platformoverschrijdende workflows. Met oplossingen zoals Nintex, K2 of Microsoft Flow kunnen processen, zoals verlof-, HR- en andere aanvragen, reserveren van een bedrijfsauto, bestellingen en goedkeuringsprocessen, snel en ongecompliceerd worden gedigitaliseerd.

 

Event Management met BELOS©.

Elk evenement is een uitdaging. Hierbij moeten verschillende teams in de organisatie samenwerken, zodat alles goed verloopt. Om het event management te stroomlijnen heeft Bechtle BELOS© gecreëerd, een digitaal platform dat je helpt om alles te organiseren – van uitnodigingen, het boeken van shared desks en ruimtebeheer tot het organiseren van evenementen, catering en technische resources. Zo is iedereen in de organisatie altijd up-to-date.

BELOS

 

 

Individuele oplossingen voor organisaties.

Mocht er ondanks de diverse oplossingen op de markt niet de juiste voor jou tussen zitten dan helpt Bechtle met de ontwikkeling van een aanpassing of uitbreiding, zoals een app voor bijvoorbeeld SharePoint, iOS of Android, of met een compleet nieuwe oplossing. Specialisten voor het desbetreffende platform of de desbetreffende omgeving werken samen met jou aan de perfecte oplossing.

 

Bechtle biedt de juiste tools en support op elk samenwerkingsniveau: naast Microsoft-technologieën (Exchange, SharePoint, Skype 4 Business enz.) is er collaboration software van IBM, Intrexx en een reeks andere interessante softwarepakketten. Processen worden daarbij gedigitaliseerd met Nintex of K2. Event management en digital signage neemt BELOS over. En bij speciale eisen werkt Bechtle graag een individuele oplossing voor jouw organisatie uit.

Heb je vragen over collaboration en workflows?


Neem dan contact met ons op.

*verplichte velden

Bekijk onze privacyverklaring die je uitgebreid informeert over onze gegevensverwerking en jouw rechten inzake gegevensbescherming.