Multi-cloud en hybrid cloud – toonaangevende architectuur voor het moderne datacenter.

Zeer flexibele en veilige cloud architecturen zijn de game changer in de industrie geworden. De cloud wordt de gewone manier in organisaties om snel en flexibel te reageren op nieuwe eisen, processen te optimaliseren of op gegevens gebaseerde bedrijfsmodellen te realiseren. 

De hybrid cloud – de mix van interne IT-/datacenter infrastructuur, private en public cloud – en tegelijkertijd het parallel gebruik van services van diverse cloudplatforms bepalen de toonaangevende architectuur van moderne datacenters. De (hybride) multi-cloud zal toekomstig domineren. Daarom ageren wij als multi-cloud serviceprovider – bijvoorbeeld via de streng beveiligde Duitse datacenters – om verschillende multi-cloud strategieën direct via Bechtle als one-stop-shop beschikbaar te stellen voor onze klanten.

Je vindt de juiste cloud-oplossing in onze cloud portal – ongeacht of je nu een nieuwe klant, een Bechtle-klant of een Bechtle Clouds-klant bent.

Profiteer optimaal van onze multi-cloud oplossingen:

Gebruik clouddiensten en -platforms parallel.

Verhoog de flexibiliteit en verminder de complexiteit.

Verhoog de beschikbaarheid en minimaliseer de downtime.

Bespaar op de kosten door de beste oplossing tegen de laagste prijs.

Kies de manier van financieren en factureren die het beste bij jou past.

Verbeter de transparantie met rechtstreekse facturatie door ons.

Head of Business Management Service & Solutions

Sven Heinsen

Het moderne datacenter is de brug van de IT. Daarom kijken wij naar het totaalplaatje: van de planning, aanschaf, installatie, virtualisatie en automatisering tot aan het gebruik van jouw datacenter. Zo optimaliseren wij jouw datacenter architectuur, zodat jij tijd hebt voor jouw business.

Alle begin lijkt moeilijk – datacenter en cloud handig met elkaar verbinden.

Er opnieuw over nadenken hoe IT toekomstig wordt gebruikt, betekent niet alleen maar denken aan nieuwe IT. Welke gebruiks- en beschikbaarstellingsmodellen voor workloads en applicaties zijn geschikt om het beste van twee werelden, datacenter en cloud, met elkaar te verbinden? Hoe kan ik zeer flexibel workloads verplaatsen, tijdelijk uit- en weer inschakelen of AI-frameworks beter integreren in mijn datacenter architectuur? Hoe kan ik groei en veranderingen op de markt of bij mijn klanten zo flexibel mogelijk managen, dat wil zeggen: CapEx verlagen, OpEx flexibiliseren en variabele betaalwijzen als “pay-as-you-go” of “as-you-grow” realiseren? Hoe kan ik met hybride en multi-cloud modellen consistent een veilig gebruik waarborgen via bestaande infrastructuren en cloudplatforms? Welke migratiescenario’s zijn het beste voor mijn organisatie?

Alle begin lijkt moeilijk, want het parallel gebruik van verschillende architecturen, technologieën en bedrijfsmodellen brengt nieuwe uitdagingen met zich mee zoals complexiteit en kosten, data management, transparantie, data governance en overkoepelend beheer.

 
  Alle begin is gemakkelijk – cloudmigratie met toonaangevende hyperscalers.

  Alle begin is gemakkelijk. De voordelen van cloudmigratie voor jouw organisatie worden duidelijk na een uitgebreide analyse van jouw wensen, behoeften en bedrijfsdoelstellingen. Veel vragen worden beantwoord door het uitgebreide portfolio cloud-oplossingen van onze technologiepartners, door onze nauwe samenwerking met de toonaangevende hyperscalers AWS, Microsoft Azure en Google en door ons zelf geproduceerde cloud services. Via Bechtle Clouds presenteren en coördineren we de cloudplatforms en -services van de hyperscalers en combineren ze met onze diensten zoals dashboards en een uniforme factuur vanaf één adres. 

  Bechtle heeft de multi-cloud strategie hoog in het vaandel, zodat jij meteen driedubbel profiteert – technisch, commercieel en regelgevend:

  • Voorkom afhankelijkheid
  • Hou rekening met redundantie
  • Verbeter back-up en herstel

  Bechtle Services – Services as a package.

  Bechtle Services are individual services from our portfolio that are offered within clearly-defined parameters at a fixed price. Since the price and the scope of the service are clearly defined, you can invest into your company’s digital transformation without too much risk.

   

  Our modern data centre services at a glance:

   

  Azure Windows Virtual Desktop package.

  LEARN MORE

  Step into the Cloud for financial institutions. 

  LEARN MORE

  Microsoft Azure migration.
   

  LEARN MORE

  Zet nu de eerste stap.

  Vraag naar onze advies- en servicepakketten zoals “Step into the Cloud” en “Migrate” waarmee we jouw organisatie begeleiden vanaf het beslismoment over de juiste datacenter en cloud architectuur. In workshops werken we bijvoorbeeld samen een cloud strategie uit en gaan we na, welke workloads als eerste geschikt zijn voor de cloud en stellen we jou in staat om andere workloads te verplaatsen. 

  Ook tijdens het gebruik laten we jou niet in de steek! Met onze Managed Service “Azure Operations” nemen wij de bedrijfsverantwoording – helemaal of gedeeltelijk – op ons. 

  Wil je advies van één van onze datacenter experts?

  <br/>Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

  * verplichte velden

  Bekijk onze privacyverklaring die je uitgebreid informeert over onze gegevensverwerking en jouw rechten inzake gegevensbescherming.