Networking

Bechtle Networking Solutions –
het fundament voor jouw toekomststerke IT.

De voortgaande digitalisering, technische innovatie, mobiele communicatie, clouddiensten en de steeds grotere datahoeveelheden vormen enorme uitdagingen voor onze huidige netwerken. De eisen nemen toe en vergen nieuwe concepten en oplossingen. Voor organisaties wordt het steeds belangrijker om zichtbaarheid en transparantie te genereren over welke gegevens naar het netwerk worden overgedragen, welke gebruikers en eindapparaten met elkaar communiceren en tot welke middelen en applicaties er toegang is. Alleen zo is de IT in staat om de beste overdrachtskwaliteit en beveiliging te garanderen voor bedrijfskritische gegevens en applicaties. Dienovereenkomstig komt het accent te liggen op thema's als netwerkbeveiliging, Quality of Service (QoS), netwerk-analytics, automatisering, maar ook geheel nieuwe benaderingen op het gebied van SDN zoals intent-based networking (IBN), waarbij de zakelijke eisen centraal staan.

Als gevolg hiervan moeten moderne netwerken heel dynamisch kunnen reageren op veranderende eisen. Beveiligings- en QoS-richtlijnen moeten snel en uniform voor de hele organisatie aangepast kunnen worden. Door de automatisering van administratieve taken en procedures wordt zowel de flexibiliteit van de IT ondersteund alsook de bedrijfskosten verlaagd en de efficiëntie van het netwerkbeheer verhoogd.

Met de Bechtle Networking Solutions zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsnetwerk het fundament voor een sterke IT vormt en zodoende een bijdrage levert aan het zakelijke succes. Vertrouw op de juiste bouwstenen voor een stevige basis en maak jouw netwerk toekomststerk.

Networking Solutions van Bechtle –
voordelen voor jouw moderne IT-infrastructuur.

Vertrouw op onze tientallen jaren aan ervaring op het gebied van networking en profiteer van diverse voordelen:

Planning en consultancy door onze experts.

Schaalbare, flexibele en betrouwbare LAN-, WAN-, WiFi- en datacenter-netwerken.

Veilige integratie van mobiele eindapparaten.

High-performance connectivity voor jouw applicaties, inclusief realtime applicaties zoals spraak- en videocommunicatie.

Uitgebreide netwerkbeveiliging.

Totale netwerkbeheeroplossingen.

Managed Services. Efficiënt beheer en Network as a Service van één partner.

Optimale ondersteuning van jouw cloud-strategie.

Wat moet een moderne IT-infrastructuur voor jou doen?

Een moderne IT-infrastructuur zou flexibel, eenvoudig schaalbaar en robuust moeten zijn. Ze moet ook een hoog beveiligingsniveau hebben en de zakelijke kosten zo laag mogelijk houden. Bij veel bedrijven en organisaties bestaat er nog een achterstand. Ga daarom voor een planbare en strategische modernisering van jouw netwerkinfrastructuur, want zij is de basis voor een sterke IT. Geef jouw netwerk flexibel, schaalbaar, veilig en onderhoudsvriendelijk vorm dankzij toekomstbestendige technologieën en profiteer van onze uitgebreide Managed Services en “as a Service-modellen”. Wij bekijken jouw eisen in zijn geheel en ontwikkelen samen met jou de beste oplossing.

Business Manager Networking

Roland Schön

Jij hebt een sterk IT-netwerk nodig dat jouw cloudstrategie ondersteunt, de bedrijfskosten verlaagt en de efficiëntie en beveiliging verhoogt. Wij streven ernaar jou met de beste oplossingen en services te ondersteunen en samen met jou het fundament te leggen voor jouw toekomststerke IT.

Networking Solutions
networking

Cloud-readiness – nieuwe uitdagingen hebben nieuwe architecturen nodig.

De cloud is niet meer weg te denken uit de huidige IT-wereld: of ze nu als private cloud, hybrid cloud of als SAAS wordt gebruikt, het bedrijfsnetwerk en de cloud groeien naar elkaar toe. Dit beïnvloedt de netwerkarchitecturen en vergt, op sommige gebieden, een geheel nieuwe technologische aanpak.

In het datacenter-netwerk, het LAN en de WiFi van de organisatie, of bij het verbinden van vestigingen, zijn software-defined, virtualisatie, end-to-end security en automatisering overal aanwezig bij de configuratie en het beheer van de vereiste infrastructuren. 

Is jouw netwerkinfrastructuur voorbereid op de toekomstige eisen en ondersteunt ze jouw bedrijfsdoelstellingen?


Wij ondersteunen jou graag met een uitgebreide kijk op jouw IT-landschap en adviseren jou ook over de juiste oplossing!

* verplichte velden

Bekijk onze privacyverklaring die je uitgebreid informeert over onze gegevensverwerking en jouw rechten inzake gegevensbescherming.