Netwerkoplossingen - Ontmoet nieuwe uitdagingen.

De IT-teams van vandaag moeten snel en flexibel kunnen reageren op veranderende bedrijfsvereisten. Vormen van werk- en bedrijfsprocessen veranderen, gevoed door digitalisering en technologische innovaties. Dit heeft op zijn beurt weer invloed op de vereisten van het bedrijfsnetwerk.

Externe en interne netwerkbeveiliging.

Netwerken integreren steeds meer systemen die via gegevensverbindingen met elkaar communiceren. De bijbehorende explosie van gegevens duwt de netwerkcapaciteit snel naar de limiet, waardoor de IT-beschikbaarheid, beveiliging en netwerkinfrastructuur in de kijker worden gezet. Netwerken moeten ook snel kunnen reageren op bedreigingen die worden veroorzaakt door malware en cybercriminaliteit.

 

Beheer van toegangsfuncties voor netwerken en rolgebaseerd beleid dragen daarentegen sterk bij aan de bescherming van bedrijfsnetwerken tegen malware en ongeoorloofde toegang vanuit het netwerk. De geavanceerde netwerken van vandaag zijn ook in staat om onregelmatigheden in de gegevensstroom te detecteren en reageren meteen door tegenmaatregelen te nemen.

 

Al deze redenen maken het noodzakelijk dat moderne netwerken zich sterk kunnen aanpassen aan veranderende eisen. Beveiliging en Quality-of-Service-regels moeten eenvoudig en snel kunnen worden geconfigureerd en ingezet voor de hele onderneming. Last but not least, het automatiseren van administratieve taken verlaagt de bedrijfskosten en verhoogt de efficiëntie.

Heeft u vragen over netwerk oplossingen?

U kan ons eenvoudig mailen naar networking@bechtle.be of telefonisch contacteren op: +32 11 39 79 00.

 

We helpen u graag verder.

 

 CONTACT VIA E-MAIL

 

Tomas Kreemers

Solution Advisor Networking

 

 

Tom Meekers

Solution Advisor IT Security & Networking

 

Brahim Lahnachi

Solution Advisor Networking

 

Mobiliteit en samenwerking.

Medewerkers verwachten te kunnen werken met moderne communicatie- en samenwerkingshulpmiddelen. Ze willen ook altijd en overal toegang hebben tot zakelijke services en gegevens. Een goed beheerde netwerkinfrastructuur is essentieel om werknemers, bezoekers en klanten veilige toegang te bieden, of om het gebruik van smartphones, tablets en andere mobiele apparaten te accommoderen. In het digitale tijdperk van vandaag maken slimme netwerken ook nieuwe bedrijfsmodellen mogelijk. Analyse van de gebruikspatronen van de website, mobiele betrokkenheid en marketing, digitale productieomgevingen en slimme steden zijn slechts enkele van de nieuwe strategieën die worden aangeboord.

 

Bovendien vertrouwen bedrijfskritische diensten met een toegevoegde waarde, zoals IP-telefoons en videoconferenties - en niet te vergeten geavanceerde communicatieplatforms - op betrouwbare infrastructuren met hoge beschikbaarheid. Het zijn deze infrastructuren die kantooromgevingen in de toekomst inluiden.

Enterprise networking.

Bedrijven vertrouwen tegenwoordig op geavanceerde netwerken om hun bedrijf te ondersteunen en hen te helpen in de dagdagelijkse manier van werken.

Data center networking.

Softwaregedefinieerd netwerken en netwerkvirtualisatie helpen u bij de voorbereiding van uw datacenter voor de toekomst.