Cloud-based networking – centraal beheren en veilig schalen.

Een groeiende complexiteit – in het LAN, Wireless LAN of WAN – maakt het beheer voor de IT-afdeling steeds heterogener en kostbaarder. Services zoals e-mailservers, ERP-systemen en collaboration-tools of het apart configureren van WiFi-access points, switches en beveiligingsmiddelen leggen interne middelen vast door het grote aantal beheeroplossingen. Daarom kiezen steeds meer organisaties voor een centraal beheer in de cloud. Uitbreidingen en wijzigingen in het netwerk zijn snel gedaan, LAN en WiFi kunnen flexibel worden aangepast aan nieuwe beveiligingseisen, vestigingen kunnen wereldwijd veilig met elkaar worden verbonden en centraal worden beheerd via een Software-Defined WAN. Allemaal transparant en via één cloudgebaseerd dashboard. Als je jouw LAN-, WiFi- en WAN-netwerken wilt verplaatsen naar een cloudgebaseerd netwerk zou je met een ervaren migratiepartner moeten samenwerken. Met Bechtle profiteer je van onze jarenlange ervaring en sterke partnerships met marktleiders op het gebied van cloud networking.

Voordelen van cloud-based networking – eenvoudig meer profiteren:

Vermindering van beheersystemen en verlaging van vereiste netwerkinvesteringen.

Naar behoefte toegang tot middelen en eenvoudig te schalen netwerken.

Overkoepelend beheer van verschillende vestigingen en eenvoudiger netwerkbeheer.

Cloudgebaseerde integratie van de beveiliging en verhoging van de flexibiliteit van het netwerk.

Begin aan jouw digitale toekomst – cloudgebaseerd en toekomststerk.

Als je wilt beginnen aan jouw digitale reis naar uitgebreide cloud-based networking, dan moet je zorgvuldig controleren welke oplossingen en services jouw eisen dekken en hoe je daarmee jouw IT flexibel en toekomststerk opstelt. Daarbij begeleidt Bechtle jou met een uitgebreid portfolio van partners die marktleiders zijn op hun gebied.

 

Met de cloud networking-specialist Cisco Meraki zijn zowel LAN en WiFi alsook netwerkveiligheid, de verbinding van vestigingen, mobiel apparaatbeheer en videobewaking gedekt. De verbinding en centrale orkestratie van jouw IT-infrastructuur, de efficiënte administratie via één cloud-dashboard en de centrale configuratie versnellen de uitrol en het beheer én verlagen de kosten. Beveiligingsmiddelen zorgen ook voor het centraal wijzigen en uitvoeren van netwerkregels in SD-WAN-architecturen. Zo profiteer je bij cloudgebaseerde WiFi van een intuïtieve gebruiksvriendelijkheid, verbeterde totale eigendomskosten, geautomatiseerd software-onderhoud, een bijna eindeloze schaalbaarheid en een hoge beschikbaarheid.

Ook bij cloudgebaseerde beveiliging laat Bechtle jou niet in de kou staan. Cisco Umbrella biedt geïntegreerde netwerkveiligheid – via Bechtle als Umbrella Managed Service, met schaalbare prijzen per gebruiker en per maand, of als Cisco Umbrella Professional-oplossing via Bechtle Clouds. Een clouddienst met 5 voordelen: uitgebreide aanvalsbescherming bij het detecteren, proactieve bescherming bij het oplossen, wereldwijde bescherming binnen minuten, gereduceerde latentie en bewezen betrouwbaarheid door veilige DNS-aanvragen.

Om cloudnetwerken eenvoudig te configureren en beheren, zet HPE Aruba Central in op een cloudgebaseerde microservice-architectuur, gekoppeld aan AI-inzichten, beveiligingsfunctionaliteiten evenals uniform infrastructuurbeheer voor campus-, vestigings- en remote-gebruikers evenals voor datacenter-netwerken. Jouw commandocentrum voor het centraal beheer is het Aruba Central Cloud Portal. Door de Silverpeak SD-WAN-oplossingen verrijkt Bechtle zijn Aruba-portfolio met een echt verdeeld cloud-model voor alle toepassingen en gegevens – veilig en schaalbaar van de edge naar de cloud via SD-WAN. Voor jouw schaalbare en veilige WiFi-oplossing ondersteunen wij jou bovendien met het cloud-beheerplatform van Extreme Networks, de voormalige HiveManager van Aerohive Networks, ongeacht of dit on-premise wordt beheerd of in de cloud.

Uiteindelijk is één ding duidelijk: Organisaties moeten zich decentraal vestigen om in de buurt van hun klanten te zijn en om de flexibiliteit van het netwerk te verhogen. Ons partnership met VMware ondersteunt jou duurzaam, als het gaat om marktleidende WAN-edge-infrastructuren en je de voordelen wilt gebruiken van SD-WAN's. Met VeloCloud van VMware staat jou enterprise class WAN-technologie ter beschikking: met hoge prestaties, een betrouwbare toegang vanuit vestigingen tot clouddiensten, datacenters en SAAS-gebaseerde applicaties.

Cloud-based networking – een ontspannen “as a Service”.

Bechtle stelt jou desgewenst de Meraki-oplossing compleet beheerd als “Network as a Service” ter beschikking met basis- en extra pakketten: flexibele en schaalbare looptijden, met geïntegreerde security services en, indien gewenst, met maandelijkse betaling – alles geheel naar wens.

Moet je op korte termijn een vestiging uitrusten met WiFi-technologie? Dit kun je zelf door de cloudgebaseerde netwerkoplossing van Aruba te implementeren of, nog relaxter, met het volledig Managed Service-aanbod van Bechtle “Network as a Service – powered by Aruba”, bijna helemaal geautomatiseerd door zero touch-provisioning. We hebben verschillende servicepakketten van Basic en Advanced tot Premium. Profiteer van onze gecertificeerde en speciaal getrainde service desk-medewerkers, implementatie en service in één contract, evenals calculeerbare kosten met maandelijkse facturen. Daarbij krijg je ook praktische ondersteuning van de vele Bechtle-systeemhuizen – volgens ons motto: samen sterk en decentraal verbonden.

Vragen?

<br/>Graag laten we je tijdens een eerste adviesgesprek de voordelen zien van cloud networking en ook welke oplossing het beste bij jouw organisatie past.

* verplichte velden

Bekijk onze privacyverklaring die je uitgebreid informeert over onze gegevensverwerking en jouw rechten inzake gegevensbescherming.