Bechtle Services voor networking –
van premium tot “as a Service”
.

Beschikbaarheid, optimale prestaties, stabiliteit en de beste beveiligingsfunctionaliteit, dat moet een netwerk allemaal leveren. Het is de ruggengraat van jouw IT. Maar de administratie- en beheerkosten leiden daarbij telkens weer af van jouw zakelijke activiteiten, want IT-services zijn tegenwoordig een substantieel onderdeel van het IT-budget van organisaties. Wie dan kan vertrouwen op een ervaren servicepartner zoals Bechtle, wint de nodige speelruimte terug. Pas geleden zijn wij opnieuw onderscheiden tot beste Hosting & Service Provider. De meer dan 1 miljoen IT-werkplekken en datacenter-systemen onder Bechtle Service zijn het fundament van dit vertrouwen en versterken de ruggengraat van jouw organisatie.

En jij profiteert meteen op meerdere niveaus van Bechtle Networking Services:

Multi-vendor-service van één partner.

Zeer efficiënte clouddiensten die gehost worden in Duitsland.

Lage kosten en meer flexibiliteit.

Dichtbij en decentraal verbonden door onze regionale systeemhuizen.

Van Cisco-Premium tot “Network as a Service”.

Business Manager Networking

Roland Schön

“Profiteer van de vele services op maat bij Bechtle rondom networking. Verlaag de kosten en verhoog de flexibiliteit en beschikbaarheid van jouw netwerkinfrastructuur.”

Meer vrije ruimte voor jouw business – service in premium kwaliteit.

Afgestemd op jouw IT-wensen: Onze Bechtle Service-experts zorgen voor het toezicht, het beheer en de samenwerking van alle belangrijke onderdelen van jouw IT-landschap – LAN, WAN en Software-Defined WAN, WiFi of security. Zo profiteer je bijvoorbeeld met onze Bechtle “SD-WAN as a Service” van het beste uit twee werelden. Enerzijds van de wereldwijde end-to-end beschikbaarheid door onze partnership met ngena en anderzijds door onze totale oplossing van één partner als SD-WAN Managed Service voor jouw organisatie.

 Als Gold Certified Partner voor alle Cisco-architecturen (netwerk, datacenter, collaboration, security) kun je bij onze service op premium kwaliteit bouwen – met uitgebreide supportpakketten tegen aantrekkelijke prijzen. Daarbij staan zowel de “Bechtle Cisco Premium Service” alsook de “Bechtle Cisco Premium Service Onsite” ter beschikking, inclusief troubleshooting, system recovery en on-site hardware-vervanging. 

cw48_image-enterprise-networking-de-03

Partner voor jouw digital journey – eenvoudige Network as a Service.

Door onze twee nieuwe “Network as a Service”-oplossingen met Cisco Meraki en HPE Aruba begin je eenvoudig aan jouw digitale reis: Jij blijft flexibel, de service is eindeloos schaalbaar en op maat, jij betaalt alleen wat je op dat moment nodig hebt.

Meraki stelt bijvoorbeeld basispakketten en extra pakketten met flexibele looptijden ter beschikking die bovendien schaalbaar zijn en gericht op de beveiliging.

Wat kenmerkt een moderne IT-infrastructuur?

Een moderne IT-infrastructuur zou flexibel, eenvoudig schaalbaar en robuust moeten zijn. Ze moet ook een hoog beveiligingsniveau hebben, schaduw-IT en veiligheidsincidenten zodoende zoveel mogelijk vermijden en de zakelijke kosten zo laag mogelijk houden. Bij veel bedrijven en organisaties bestaat er nog een achterstand. Ga daarom voor een planbare en strategische modernisering van jouw IT-infrastructuur. Bechtle levert naast toekomstbestendige, krachtige technologieën ook “as a Service”-modellen, clouddiensten en vanzelfsprekend een holistische kijk op jouw wensen en eisen door Bechtle Consulting Services.

Services met meerwaarde zijn voor ons standaard.

Krachtige en flexibele WiFi-oplossingen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Daarom komt het bij de planning en realisatie van succesvolle WiFi-projecten altijd aan op een goede kijk – op installatie-ervaring en sterke partnerships met technologieleiders evenals op services met een meerwaarde die Bechtle ook aan jou beschikbaar stelt: met services rondom site surveys, WiFi-simulaties en WiFi-planning. Want bij de invoering van een nieuwe WiFi-infrastructuur zijn er vele vragen: Welke access points zijn de juiste, hoeveel moeten waar worden neergezet en met welke functies? Wij bespreken jouw individuele wensen en eisen uitvoerig en geheel merkonafhankelijk, wij ondersteunen je bij de beoordeling van eenvoudige en complexe omgevingen met behulp van simulaties, gekoppeld aan een uit meerdere niveaus bestaande reporting. Dit betekent uiteindelijk voor jou een echte meerwaarde:

  • Uitgebreide kijk op nauwkeurige resultaten ter realisatie van jouw WiFi-project;
  • Toegang tot de ervaringen van onze technici voor meer planningszekerheid;
  • Bescherming tegen onnodige investeringen.

Naar behoefte voeren we natuurlijk noodzakelijke WiFi-dekkingsbeoordelingen, aanvullend op ons aanbod van de WiFi-dekkingsbeoordeling en simulatie, ook on-site met professionele WiFi Site Survey Equipment voor je uit.

enterprise networking

WLAN planning / coverage assessment

Through our professional planning of your WLAN infrastructure, you’ll receive precise information on how to implement your project. Take advantage of our WLAN experts’ experience. Request your personal WLAN simulation package as a Service from Bechtle today!

read more

 

Meer tijd nodig voor jouw business? Met de Bechtle Services creëer je die!

Profiteer van de professionele networking-services – bekabeld of draadloos – wij nemen dit van je over. Blijf flexibel en vertrouw op een zo goed mogelijke schaalbaarheid voor jouw zakelijke beslissingen. Altijd als jij je wil concentreren op jouw business, nemen wij de rest van je over. Vraag onze experts naar de Bechtle IT-Services op het gebied van Professional Services, Managed Services en Consulting Services.

Vragen?

<br/>Wij bieden jou een uitgebreide analyse van jouw bestaande infrastructuur en ontwerpen de beste netwerkoplossing voor jou. Vraag het ons! We helpen je graag.

* verplichte velden

Bekijk onze privacyverklaring die je uitgebreid informeert over onze gegevensverwerking en jouw rechten inzake gegevensbescherming.