CAD, PDM, CAM. Oplossingen voor productontwikkeling.

Of je nu een eenmanszaak, een middenstandsbedrijf of een internationaal opererend concern hebt: productontwikkeling en design zijn elementaire onderdelen van een succesvolle productstrategie. Om jouw core business te versterken, bieden wij diverse oplossingen, trainingen en uitgebreide ondersteuning aan. Jouw producten worden daarmee nog beter en behalen daardoor concurrentievoordelen op de markt.

Business Manager Business Applications

Wernher von Schrader

3D-CAD: maak van jouw goede ideeën geweldige producten.

Verminder je productiekosten en verbeter de kwaliteit en betrouwbaarheid van jouw producten. De krachtige en gebruikersvriendelijke SOLIDWORKS-oplossingen maken het voor organisaties uit alle branches en op alle toepassingsgebieden mogelijk om hun productontwikkeling te versnellen. De 3D-CAD-software biedt intuïtieve tools en functies voor productontwikkeling. Maak, valideer, communiceer en beheer heel eenvoudig jouw ontwerpen.
 
Maak snel en efficiënt veeleisende deel- en bouwgroep-ontwerpen. In de uitgebreide CAD-bibliotheek vind je vaak gebruikte onderdelen, functies en sjablonen en kun je snel verder werken. Naast realistisch ogende renderings en 3D-animaties kun je ook direct 2D-tekeningen maken voor productie en montage. Dankzij uitgebreide oplossingen voor analyse en simulatie zorg je tegelijkertijd voor het prestatievermogen en de veiligheid van jouw ontwerpen.

PDM: vindt en gebruik productgegevens sneller.

SOLIDWORKS oplossingen voor het Product Data Management (PDM) helpen jou om het overzicht te behouden over jouw ontwerpgegevens. Zo verbeter je het beheer van ontwerpen en de samenwerking binnen het product development team.

De combinatie van de software-oplossing SOLIDWORKS PDM en de zoekmachine EXALEAD OnePart biedt jou een optimale structuurhulp voor jouw gegevens.

SOLIDWORKS PDM biedt jouw teams uitgebreide mogelijkheden en voordelen:

Veilig opslaan en indexeren om ontwerpgegevens snel terug te vinden.

Betrouwbare versiecontrole en beveiliging tegen gegevensverlies.

Delen van ontwerpen en samenwerking met developer teams binnen en buiten de organisatie en op diverse locaties.

Creëren van elektronische workflows om processen, zoals de ontwikkeling en het delen van documenten, en ontwerpwijzigingen te formaliseren, beheren en verbeteren.

cw41_image-business-intelligence-de-04

CAM: geïntegreerde ontwerp- en productieprocessen in één systeem.

Voor een naadloze overgang van ontwikkeling tot aan productie bieden wij jou vier innovatieve CAM-oplossingen: CAMWorks, Edgecam, SolidCAM en SOLIDWORKS CAM.

Met behulp van deze productie-oplossingen gebruik je de uitgebreide informatie van de 3D-CAD-modellen voor een betrouwbare en efficiënte programmering van CNC-machines. Hierdoor bespaar je jezelf foutgevoelige, tijdrovende en zich herhalende handmatige stappen en heb je tijd voor de belangrijke onderdelen. Productiestrategieën en -kosten kunnen ook worden afgeleid voor de berekening van de offerte.

Verbeter jouw product development-processen met de oplossingen van SOLIDWORKS! Onze medewerkers adviseren designers en ingenieurs bij de optimalisatie van jouw workflows. Profiteer van onze knowhow – van duurzaam ontwerp, controle en gegevensbeheer tot aan de productie.

Wil je productadvies van één van onze experts?

cw41_image-cad-de-03

SolidLine, Duitsland.

Het leidende SOLIDWORKS systeemhuis in Europa met uitstekende services en een compleet PLM-oplossingsportfolio.

LEES MEER


 

solidpro, Duitsland.

160 gecertificeerde specialisten, 12 technische customer centers voor CAD, CAM en 3D-printing in jouw buurt.

LEES MEER

cw41_image-cad-de-04

 

cw41_image-cad-de-10

DPS Software, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland.

Jouw PLM-partner voor gedigitaliseerde processen. Met onze Competence Centers voor CAD, CAM, CAE, PDM, houtconstructies ondersteunen wij in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland de complete waardeketen van onze klanten.

LEES MEER


 

COFFEE, Duitsland.

Jouw gecertificeerde SOLIDWORKS partner in Duitsland is een one-stop-shop en biedt de totaaloplossing voor jouw productontwikkeling en productie.

LEES MEER

cw41_image-cad-de-09

 

cw41_image-cad-de-07

planet software, Oostenrijk.

Jouw SOLIDWORKS partner in Oostenrijk sinds 1996. Wij ondersteunen jou met totaaloplossingen op het gebied van 3D-CAD.

LEES MEER


 

solid solutions, Zwitserland.

Jouw SOLIDWORKS partner in Zwitserland voor 3D-CAD-oplossingen, simulatie, productgegevensbeheer en technische communicatie.

LEES MEER

cw41_image-cad-de-08

 

cw41_image-cad-de-06

C-CAM, Duitsland.

Jouw specialist voor CAM-oplossingen op vele gebieden. Van productontwikkeling en ontwerp tot aan de productie.

LEES MEER


 

MODUS CONSULT, Duitsland.

Onze ERP-specialist verbindt met de MODUS MultiCAD CONNECTOR jouw Microsoft Dynamics NAV-systeem met jouw CAD-systeem.

LEES MEER

cw41_image-cad-de-05

 

Wil je advies van één van onze experts?

Vul het formulier in of bel op: +32 11 39 79 00. We helpen je graag verder!

* verplichte velden

Bekijk onze privacyverklaring die je uitgebreid informeert over onze gegevensverwerking en jouw rechten inzake gegevensbescherming.