cw24_mainbanner_ms-pt

Microsoft Surface EDU

Stel de studenten van vandaag in staat om de wereld van morgen te creëren.

Behaal betere onderwijsresultaten voor al jouw studenten

Studenten bloeien op wanneer ze toegang hebben tot gepersonaliseerd onderwijs en hulpmiddelen waarmee hun creativiteit wordt aangemoedigd.

 

Bespaar onderwijzers tijd

Houd klaslokalen georganiseerd, vanaf de planning van de les tot aan het geven van feedback aan studenten en het bijhouden van cijfers, terwijl u binnen professionele leergemeenschappen verbonden blijft met collega's.

Betaalbaar, gemakkelijk te beheren apparaten

Haal het beste uit jouw budget met Windows-apparaten ontworpen voor onderwijs, inclusief laptops en 2-in-1's.

 

DevicesBusiness_Education_Children_Learning

Surface voor het onderwijs

Surface transformeert de manier waarop professionals in het onderwijs werken. Het maakt hen los van het bureau en zorgt voor nieuwe manieren om studenten te betrekken, het klaslokaal meer energie te geven, de leerervaring te verbeteren en resultaten te leveren.

Interactief

Studenten en docenten kunnen ideeën uitwisselen en met elkaar communiceren zonder hun hand op te hoeven steken, door op natuurlijke wijze te schrijven, tekenen en delen met de Surface-pen. 90% van de docenten zegt dat digitaal schrijven de kwaliteit van hun lesaanbod verbetert.

Intuïtief

Onderwijsprofessionals en studenten werken erg graag met Surface-apparaten. Ze zijn intuïtief in gebruik en eenvoudig te beheren en bieden directe toegang tot vertrouwde Office-bestanden en vertrouwde educatieve apps, waar ze zich ook bevinden.

 

Veelzijdig

Met Surface kan elke plek educatief worden, van het nemen van notities in het klaslokaal tot educatieve apps die studenten thuis kunnen gebruiken. De Surface is licht van gewicht en biedt de flexibiliteit om tussen laptop- en tabletmodus te wisselen. Hierdoor kun je hem overal mee naartoe nemen.

Veilig

Help je organisatiegegevens, eigen-domsrechten en studentinformatie te beschermen met de uitstekende beveiligingsvoorzieningen van Windows 10.

 

 

 

Microsoft Surface Go 2

Microsoft Surface Laptop 3

Microsoft Surface Pro 7

For special education prices, please contact our accountmanger Steffanie Biesemans
 
Steffanie Biesemans

Account Manager

steffanie.biesemans@bechtle.com
+32 11 39 78 07

 

Steffanie Biesemans

Account Manager

steffanie.biesemans@bechtle.com
+32 11 39 78 07

 

Eligibility Requirements

 

  • Eligible Customer - For purposes of this Promotion, “Eligible Customer” means “Education Institutions” such as School Districts, Colleges, Universities and K-12 Public and Private Schools, and University Bookstores/Co-ops.  Individuals, or groups of students or parents making a direct bulk purchase are not eligible.  Sales must be to, or on behalf of, the Education Institution.

 

  • Eligible Partner – This Promotion is offered to Microsoft Commercial Authorized Device Distributors with a current Microsoft Channel Distributor Framework Agreement and enrolled in the Microsoft Channel Devices Distributor Program.