Bechtle Help Centre.

Gebruikersbeheer

Gebruikers aanmaken, activeren en verwijderen. Wanneer mogen meerdere gebruikers worden aangemaakt en wat moet je weten over gebruikersrechten?

In het gebruikersbeheer worden gebruikers aangemaakt, bewerkt, geactiveerd, gedeactiveerd en verwijderd.
Gebruikers met dit recht kunnen desgewenst gebruikers aanmaken, configureren, deactiveren en verwijderen. Ga hiervoor naar "Gebruikers en gebruikersprofielen beheren". Elke gebruiker heeft toegang tot jouw account met zijn/haar eigen wachtwoord en rechten.
Het rechtenprofiel definieert wat een gebruiker op het platform mag, bijvoorbeeld andere gebruikers aanmaken of retouren aanvragen. De icoontjes geven uitleg bij de rechten. Stel rechtenprofielen in door dit te selecteren in het dropdown menu of kies “Aangepast, geen rechtenprofiel”.
Ja. Gebruikers met dit recht kunnen desgewenst gebruikers aanmaken, configureren, deactiveren en verwijderen. Ga hiervoor naar "Gebruikers en gebruikersprofielen beheren". Elke gebruiker heeft toegang tot jouw account met zijn/haar eigen wachtwoord en rechten.
Ja. Met een beheerdersaccount heb je toegang tot een uitgebreid gebruikersbeheer inclusief gebruikersrechten en -rollen.
Ja, met een beheerdersaccount kun je teksten, bestanden en links opslaan op je eigen startpagina. Ga hiervoor naar "Documenten en links".