Wist je dat 72% van de medewerkers het liefst op een MacBook werkt?

Laat je medewerkers zelf hun apparaat kiezen!

Studies tonen aan dat er een sterke correlatie is tussen organisaties die hun medewerkers een keuze geven in technologie en het behoud, de productiviteit, de creativiteit en de tevredenheid van de medewerkers.

Technologie speelt een centrale rol in het verbeteren of verslechteren van de werknemerservaring. Werkt iemand graag met technologie die hij oud, onbekend of onder de maat vindt?

Onze infographic laat alle feiten en cijfers over de voordelen van Employee Choice zien en hoe je dit kunt implementeren.

DOWNLOAD INFOGRAPHIC

Is een Mac écht duurder dan een pc?

Tijd om de cijfers te laten spreken.

Forrester Consulting onderzocht in opdracht van Apple zeven zakelijke klanten om de totale economische impact (TEI) van deze beslissing te bepalen. De geïnterviewde organisaties besloten om een keuzeprogramma voor medewerkers in te voeren waarbij Mac geïmplementeerd werd.

Dit resulteerde in aanzienlijke voordelen, zoals beschreven in deze case study. Door het gebruik van Mac devices verlaagde de IT- ondersteuningskosten van de organisaties, werd bij medewerkers de productiviteit en engagement verhoogd en de algehele beveiliging verbeterd.

DOWNLOAD FORRESTER STUDY        MEER VOORDEEL MET APPLE 

Sta cookies toe om de inhoud van Youtube te bekijken.

We gebruiken Youtube om video-content in te bedden. Deze service kan gegevens verzamelen over jouw activiteiten. Meer informatie hierover vind je in de instellingen.

Wil je jouw IT moderniseren en tegelijkertijd geld besparen?
Maak gebruik van de restwaarde van je computer om een nieuwe Mac aan te schaffen.

Benut de waarde van je oude apparaten

Wil je jouw IT moderniseren, maar weet je niet wat je met je huidige apparaten moet doen? Profiteer van de restwaarde van je oude apparaten en investeer dit geld in nieuwe Mac-apparaten in een "as a service"-model. Ruil jouw huidige apparaten in, ontvang de restwaarde en investeer dat geld weer in Device as a Service (DAAS). Zo investeer je niet alleen in nieuwe Mac apparaten, maar in een totaalpakket met hardware, accessoires en lifecycle services.

DOWNLOAD INFOGRAPHIC

Ruil je huidige apparaten in en investeer in Device as a Service

  • Gegarandeerde resale van huidige apparaten en lagere kosten voor DAAS
  • Gegevensverwijdering op ingeruilde apparaten conform de AVG
  • Veilige recycling van je oude apparaten, waardoor e-waste wordt teruggedrongen
  • Geen investeringen vooraf maar maandelijkse, voorspelbare kosten
  • Totaalpakket inclusief hardware, accessoires en lifecycle services

Investeer in Device as a Service

In plaats van vooraf te investeren in de aanschaf van devices, betaal je een vast bedrag per gebruiker per maand. Dit betekent dat je nooit betaalt voor meer dan je nodig hebt, alleen voor wat je gebruikt. Het contract is schaalbaar; als nieuwe collega's in dienst treden, hoef je alleen maar een nieuw device te bestellen. Het device wordt op maat geconfigureerd en gebruiksklaar geleverd.

Naast hardware omvatten de maandelijkse kosten ook IT-lifecycle services zoals software-updates en ondersteuning voor eindgebruikers. 

Implementeer Mac as a Service via Bechtle DAAS Compute

ONTDEK HOE EENVOUDIG HET IS OM MAC TE INTRODUCEREN IN JE BEDRIJF

Het innovatieve aanbod van Bechtle DAAS Compute maakt het eenvoudiger dan ooit om Mac apparaten op je werkplek te implementeren. Je krijgt producten en services die perfect zijn afgestemd op jouw behoeften, wanneer je ze nodig hebt, waardoor je IT-kosten worden verlaagd. En als het tijd is voor een upgrade, recyclen we je oude apparaten op een veilige manier.

Wanneer je je werknemers de mogelijkheid biedt om te werken zoals ze willen, met de tools die ze graag gebruiken, zullen ze hun beste werk leveren. Met Mac kunnen werknemers productiever en creatiever zijn en beter samenwerken. Krachtige hardware, in combinatie met intuïtieve software plus de beste productiviteitsapps in de sector.

Device as a Service van Bechtle is onderdeel van de Just press play solutions: Praktische oplossingen die direct inzetbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Met als belangrijkste doel onze klanten ondersteunen bij het doen waar zij goed in zijn.

Wij ontzorgen en helpen je bij het maken van IT-keuzes zodat jij je kunt richten op de zaken die écht belangrijk zijn.

 

Just press play

Device as a Service van Bechtle is onderdeel van de Just press play solutions: Praktische oplossingen die direct inzetbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Met als belangrijkste doel onze klanten ondersteunen bij het doen waar zij goed in zijn.

Wij ontzorgen en helpen je bij het maken van IT-keuzes zodat jij je kunt richten op de zaken die écht belangrijk zijn.