Managed Print Services

Net als veel andere bedrijven denk jij waarschijnlijk ook aan het digitaliseren van jouw bedrijf. Een eerste stap richting een digitale werkvloer is een digitale printomgeving. De printer is hoogstwaarschijnlijk onmisbaar in jouw bedrijf, maar wat je misschien niet weet, is dat hij nog efficiënter kan worden ingericht. Want een efficiënte printomgeving zorgt automatisch voor  een productievere  werkvloer. Ieder bedrijf is anders, daarom helpen onze Solution Advisors Printing jou graag verder om de beste oplossing te vinden op maat van jouw organisatie.

Waarom kiezen voor MPS?

Bechtle biedt een Managed Print Service aan, een afdrukbeheerservice. Hierdoor geven we jou de mogelijkheid om jouw printers en andere kopieerapparaten beter te monitoren. Door zelf controle te hebben over je printomgeving, is het makkelijker om afdrukkosten te verlagen. Verder is je informatie door MPS beter beveiligd en heb je het volledige printproces geautomatiseerd.

Meer controle over uitgaven
Afdrukkosten verlagen
Meer inzicht in printing
Betere beveiliging van informatie

Tegen 2030 zullen bijna alle bedrijven digitaler, flexibeler en mobieler werken. Wees de drukte voor en zet de stappen nu al richting een digitale werkvloer. Want waarom zou je nog wachten als een doeltreffende printomgeving jouw bedrijf heel wat voordelen kan bieden? Investeren in een betere printomgeving resulteert in:

  • Makkelijker werken
  • Minder kosten en investeringen
  • Verbeteren van de printerbeveiliging
  • Minder fouten en helpdesk telefoontjes
  • Snel en efficiënt op en afschalen

Ga je liever een stapje verder? Dan is onze dienst “Printing-as-a-service” misschien iets voor jou. In plaats van het leasen van devices, heb je een abonnement op de functionaliteiten: per medewerker of device. Dit maakt jouw werk nóg makkelijker.

Contactinformatie:

Kristof Neubauer

Solution Advisor Printing

 

Telefoon: +32 11 39 79 00
printing.direct-be@bechtle.com

Chris Schildermans

Solution Advisor Workspace

 

Telefoon: +32 11 39 79 00
printing.direct-be@bechtle.com

 

C&A introduces managed print services.

C&A chooses for Bechtle to work on this transformation.