Managed Services – minder administratie, meer business

Leiden administratieve en beheertaken binnen jouw organisatie af van de kernactiviteiten? Komen door hoge werkdruk de hoofdtaken soms in de verdringing? Win speelruimte terug met de Managed Services van Bechtle.

 

We begeleiden Europees momenteel meer dan 600.000 IT-werkplekken en meer dan 250.000 datacenter-systemen – van deze ervaring profiteer je direct mee. Managed Services van Bechtle betekenen voor jou: multi-vendor-service via één aanspreekpunt, efficiënte cloud-services, hosted in Germany – en dus lagere kosten en meer flexibiliteit.

 

Managed Services van Bechtle bieden je deze voordelen:

  • alle IT-services via één aanspreekpunt
  • efficiënte cloud-services, hosted in Germany
  • lagere kosten
  • meer flexibiliteit

Je hebt een sterke partner aan je zij en kunt je focussen op je kernactiviteiten.

Heb je vragen over onze IT-Services?

Stuur ons een e-mail: direct@bechtle.be

of bel ons: +32 11 39 79 00. We helpen je graag verder.

 

E-Mail

Servicedesk

De Business Servicedesk is het centrale punt voor service-aanvragen en IT-problemen. Bij alle vragen rondom toepassingen, hardware, gebruikers en printers kun je contact met ons opnemen. We vinden het belangrijk dat de medewerkers binnen jouw organisatie 100% tevreden zijn.

Managed Workspace

Om computers en hardware betrouwbaar en veilig te laten werken, is het belangrijk dat ze goed onderhouden worden en up-to-date zijn. We make IT work.

 

Managed Datacenter

Naast security van een datacenter is ook de beschikbaarheid essentieel. Zelfs een korte downtime kan bedrijven veel business kosten. Onze IT-specialisten zorgen ervoor dat het datacenter de prestaties levert, die nodig zijn voor het succes van jouw organisatie.

Software Solutions – datacenter management

De Business Service Database zorgt 24/7 voor een overzichtelijk, veilig en uitgebreid databasebeheer. Het beheer kan gedaan worden binnen de IT-omgeving van jouw organisatie of in het datacenter van Bechtle.

Maintenance & Repair

De IT-infrastructuur van bedrijven bestaat vaak uit multi-vendor-omgevingen met verschillende service levels. Bechtle maakt het je eenvoudig door de maintenance en repair over te nemen.