BE | Nederlands
ULTIMATE IMMERSIVE EXPERIENCE.
Huawei MediaPad M5 10” available at promotional price.
LEARN MORE
Dell Bundle Deals.
Best price for the office worker.
SHOP NOW
Go Full Stack And Never Look Back.
Free Access Point.
ATTEND THE WEBINAR

Bechtle – uw sterke IT-partner.

Bechtle is de toonaangevende IT-leverancier voor zowel de zakelijke markt als de publieke sector.  We zoeken samen met de klant naar de beste IT-oplossingen - van kabels en headsets tot grote projecten op het gebied van servers, networking, IT-security, cloud management, enzovoort. Ons Business Solutions Team, een team van specialisten met elk hun eigen vakgebied, maakt ook uw project tot een succes. Bechtle staat voor een snelle en betrouwbare partner die actief met u meedenkt.

Aanbevolen producten.

Fantastische producten voor geweldige prijzen - Bechtle Spotlights zijn unieke aanbiedingen voor een aantal geselecteerde producten. Denk maar aan Barco, Kingston, Targus en nog veel meer.
Ontdek De Aanbiedingen
Onze IT-specialisten ondersteunen u met merkonafhankelijk, neutraal advies. Samen met het intern Business Solutions Team worden deze projecten uitgewerkt; een team van specialisten met elk hun eigen vakgebied. Al je IT-oplossingen via één sterke IT-partner in België en Luxemburg. 
Contacteer onze specialisten
Een Evolve voor iedereen met een bijbehorende Speak. Ontworpen voor een hogere productiviteit op kantoor, bij de klant en onderweg.
Lees Meer
Deel jij onze passie voor IT-oplossingen?  We zoeken collega's die zich bij ons thuis voelen. Het Bechtle Team is een jong, energiek en dynamisch team en zorgt elke dag opnieuw voor de allerbeste IT-oplossing voor onze klanten.
Werken Bij Bechtle
Briljante presentaties. Krijg de juiste audio- en videotechnologie voor uw vergaderzalen met ARTICONA.
LEES MEER
De nieuwste oplossingen voor meetings en conferentiesen.
LEES MEER