BE | Nederlands
BARCO CLICKSHARE CSE-200+.
Collaborate creatively, brainstorm better.
LEARN MORE
HPE PROLIANT GEN10 SERVER BUNDLES.
Accelerate your business with the latest HPE Top Value Offers.
DISCOVER NOW
KINGSTON DATATRAVELER 2000.
Ideal when security is key.
MORE

Bechtle – uw sterke IT-partner.

Bechtle is de toonaangevende IT-leverancier voor zowel de zakelijke markt als de publieke sector.  We zoeken samen met de klant naar de beste IT-oplossingen - van kabels en headsets tot grote projecten op het gebied van servers, networking, IT-security, cloud management, enzovoort. Ons Business Solutions Team, een team van specialisten met elk hun eigen vakgebied, maakt ook uw project tot een succes. Bechtle staat voor een snelle en betrouwbare partner die actief met u meedenkt.

Aanbevolen producten.

Fantastische producten voor geweldige prijzen - Bechtle Spotlights zijn unieke aanbiedingen voor een aantal geselecteerde producten. Denk maar aan Microsoft Surface, Dell, Panasonic en nog veel meer.
Ontdek De Aanbiedingen
Onze IT-specialisten ondersteunen u met merkonafhankelijk, neutraal advies. Samen met het intern Business Solutions Team worden deze projecten uitgewerkt; een team van specialisten met elk hun eigen vakgebied. Al je IT-oplossingen via één sterke IT-partner in België en Luxemburg. 
Contacteer onze specialisten
Het scala aan verbindingstechniek van ARTICONA is breed: het reikt van kabels en adapters tot KVM-switches en USB-hubs. Het assortiment wordt voortdurend uitgebreid, uitgaande van de actuele trends.
Lees Meer
Deel jij onze passie voor IT-oplossingen?  We zoeken collega's die zich bij ons thuis voelen. Het Bechtle Team is een jong, energiek en dynamisch team en zorgt elke dag opnieuw voor de allerbeste IT-oplossing voor onze klanten.
Werken Bij Bechtle