ARTICONA. Richt elke moderne werkplek betaalbaar en efficiënt in.

 

Geavanceerde IT-apparatuur vormt tegenwoordig de basisuitrusting. ARTICONA levert een totaaloplossing en heeft de juiste accessoires voor elke werkstijl. Ze zijn van een hoge kwaliteit en je bespaart ermee op het IT-budget. Op kantoor, thuis en onderweg – met ARTICONA werk je digitaler, mobieler en flexibeler.

Kantoorwerkplek.

Van eenvoudige privacyfilters tot monitorsteunen, de IT-accessoires moeten continue worden aangepast om te voldoen aan de toegenomen IT-eisen. ARTICONA levert uitgebreide IT-accessoires, waarmee je technologisch up-to-date blijft.

 

Bekijk ons uitgebreide accessoires-assortiment

BEKIJK PRODUCTEN

 

Mobiele werkplek.

ARTICONA ondersteunt mobiel werken met een uitgebreid assortiment accessoires, zoals USB-hub en notebooktas. ARTICONA maakt betaalbaar en mobiel werken met een notebook en tablet mogelijk: tijdens zakelijke reizen, op het vliegveld, in het café, ...

 

Hier vind je een uitgebreid aanbod accessoires voor notebooks en tablets.

BEKIJK PRODUCTEN

 

Thuiswerkplek.

Efficiënt thuis werken is gemakkelijk dankzij de accessoires van ARTICONA, zoals dockingstation, muis en headset. Met de geavanceerde en betaalbare IT-accessoires bij jou thuis wordt het begrip home office opnieuw gedefinieerd.

 

Bekijk ons uitgebreide accessoires-assortiment.

BEKIJK PRODUCTEN

Vergaderruimte.

ARTICONA heeft een uitgebreid assortiment IT-accessoires en mediatechnologie voor vergaderruimtes. Monitoradapters, converters en steunen – met ARTICONA kan elke vergaderruimte betaalbaar worden uitgerust.

 

Voorzie jouw vergaderruimtes van ARTICONA IT-accessoires.

BEKIJK PRODUCTEN

 

Printerruimte.

De inktcartridges en toners van ARTICONA combineren compatibiliteit met een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dit wordt gewaarborgd door strenge kwaliteitscontroles. Zowel met inkt als toners, je bespaart altijd.

 

BEKIJK PRODUCTEN