HP Managed Print Services - worry-free printing/copying

HP Managed Print Flex.

De intelligente printservice voor de hybride werkplek. 

 

Creëer toegevoegde waarde in een beheerde HP printeromgeving met HP Managed Print Services (MPS)
en HP Managed Print Flex Services. Zorg voor je bedrijf, niet voor je printers.

Bechtle is een gecertificeerde
HP Managed Print Partner.
De service omvat:
  • Stipte levering van inkt en toner, indien nodig zelfs automatisch
  • Levering en optionele installatie van onderdelen voor onderhoud
  • Uitgebreide on-site service op de volgende werkdag door gekwalificeerde technici
HP Managed Print Services
HP Managed Print Services
Jouw voordelen:
  • Vaste printkosten die je vooraf kunt budgetteren
  • Transparante facturatie volgens geprinte pagina's of op basis van een vast aantal pagina's met dynamische maandelijkse aanpassing (MPS Flex)
  • Variabele facturatie op basis van werkelijk verbruikte supplies
  • Contractmodel beschikbaar vanaf 1+ apparaat

Medewerkers voorzien van alles wat ze nodig hebben, is tegenwoordig een ingewikkelde taak voor bedrijven. Oplossingen die thuis net zo goed werken als op kantoor zijn moeilijk te vinden en nog moeilijker te beheren. Dit is waar HP Managed Print Flex om de hoek komt kijken: een uitgebreide printservice om de kosten te optimaliseren, het printbeheer te vereenvoudigen, nieuwe manieren van werken te ondersteunen en zich aan te passen aan de groei van jouw bedrijf.

HP Managed Print Service
Een selectie uit ons uitgebreide HP Managed productportfolio.
HP Managed Print Services
HP Color LaserJet Managed MFP E47528f.

Klein maar krachtig: de kleinste HP Enterprise MFP.

HP Managed Print Services
HP Color LaserJet Managed MFP E57540c.

Ideaal voor grote bedrijven alsook voor middelgrote en kleine bedrijven die een veilige, krachtige en energiezuinige kleuren-MFP nodig hebben.

HP Managed Print Services
HP Color LaserJet Managed Flow MFP E786z.

Krachtig. Flexibel. Veilig.

HP Managed Print Flex.

Een modulair aanbod dat meegroeit met je bedrijf.

Automatische maandelijkse prijsupdates naar de laagst geprijsde optie
op basis van het werkelijke printvolume.

HP Smart Pricing is ontworpen om je elke maand de voordeligste prijzen aan te bieden op basis van je werkelijke printvolume, zodat je nooit meer betaalt dan nodig is. Je kiest gewoon een printer en gaat aan de slag. Je hoeft geen paginapakket te kiezen, want dit wordt automatisch voor je gedaan en aan het einde van de eerste maand aangepast aan je werkelijke printvolume. De prijs is inclusief een paginapakket en voor elke printer zijn er verschillende pakketten om uit te kiezen. Als je printvolume schommelt tussen twee pakketten wordt het lager geprijsde pakket gebruikt en worden de extra pagina's gefactureerd als zulke, zolang dit goedkoper is dan het volgende paginapakket. Is het printvolume de volgende maand lager, dan wordt gefactureerd volgens het voordeligste paginapakket. Je betaalt nooit meer dan nodig, omdat je op basis van je werkelijke printvolume automatisch wordt ingedeeld bij het voor jou voordeligste paginapakket.

Voorbeelden:

Maand 1 – 700 pagina's geprint, prijsplan voor 500 pagina's – Kosten = € 25,30 + (200 extra pagina's à € 0,05329) = 35,96

Maand 2 – 490 pagina's geprint, prijsplan voor 500 pagina's – Kosten = 25,30

Maand 3 – 1.900 pagina's geprint, prijsplan voor 2.000 pagina's – Kosten = 79,76 (vs € 83,85 voor het prijsplan voor 1.000 pagina's + 900 extra pagina's)

Interesse?
 Neem vandaag nog contact met ons op en neem een abonnement.

 

CONTACT

Telefoon:
+49 1515 5042390

 

* verplichte velden

Lees onze Privacyverklaring met uitgebreide informatie over de door ons verwerkte gegevens en jouw rechten inzake gegevensbescherming.

Neem contact op met je accountmanager.

contact opnemen

Veelgestelde vragen

 

Wat is HP MPS?

HP Managed Print Services (MPS) is een reeks schaalbare en flexibele oplossingen voor printomgevingen op kantoor- en productielocaties die bedrijven ondersteunen bij het productieve en kosteneffectieve beheer van geprinte en digitale document workflows. HP MPS combineert hardware, supplies, oplossingen en services die als meerjarige contracten worden aangeboden. HP MPS kan je helpen onbeheerde data om te zetten in intelligente informatie die kan worden verzameld en gecommuniceerd. HP MPS helpt je ook je bedrijfsdoelstellingen op het gebied van milieuvriendelijkheid, beveiliging en mobiliteit te realiseren.

 

Wat moet je doen?

De uitgebreide MPS-aanpak van HP wordt aangeboden als een flexibele, modulaire service die is opgedeeld in drie fasen: ontwikkeling, implementatie en beheer. We laten jou het juiste pakket kiezen voor je budget en middelen. Je kunt centrale MPS-onderdelen intern beheren, bepaalde onderdelen volledig naar HP migreren en weer andere onderdelen in co-beheer regelen.

 

Wat zijn de voordelen van MPS?

Met Managed Print Services (MPS) kun je de prestaties van je printinfrastructuur optimaal benutten en beheren om de printkosten te verlagen, de IT-efficiëntie te verhogen en te investeren in zaken die de productiviteit, het concurrentievermogen en de winstgevendheid van je bedrijf versterken.*

 

Kan HP MPS aan mijn branchespecifieke eisen voldoen?

Ja, we hebben diepgaande kennis van verschillende sectoren zoals de gezondheidszorg, het onderwijs, de productie, de financiële dienstverlening en verzekeringen, retail en media. We bieden branchespecifieke oplossingen voor het digitaliseren en rationaliseren van kritische processen en het elimineren van papieren processen om de kosten te verlagen, de productiviteit te verhogen en de klantervaring te optimaliseren.

 

Waarom zou ik HP kiezen als mijn MPS-partner?

HP is een erkende wereldleider die in 170 landen technologie en services aanbiedt die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke regio en elk land. HP heeft de meest robuuste en uitgebreide printbeveiliging in de branche ontwikkeld,** beschikt over een wereldwijd team van gekwalificeerde security consultants én heeft de veiligste printer ter wereld.** HP is een innovatieve marktleider en partner in het bevorderen van duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid en werd in 2020 door het tijdschrift Newsweek uitgeroepen tot het meest verantwoordelijke bedrijf in de VS.***

 

*Bron: ALL Associates Group, februari 2018.  Voor de 5.000 grootste wereldwijde bedrijven.

**Inclusief beveiligingsfuncties van toonaangevende providers van Managed Print Services om apparaten, gegevens en documenten te beschermen. Gebaseerd op een HP review van in 2019 algemeen beschikbare informatie over Service Level Agreements (SLA's), beveiligingsservices, beveiligings- en beheersoftware evenals in het apparaat ingebouwde beveiligingsfuncties van concurrerende printers in dezelfde klasse. Meer informatie is te vinden op hp.com/go/MPSsecurityclaims en hp.com/go/securemps.

***Bron: Newsweek, 2020.