Bechtle Workplace Summit
26 september 2024

Donderdag, 13u - 20u30

Bechtle Workplace Summit

 

Het is zover: op 26 september organiseren wij de tweede Bechtle Summit! Deze keer gaat het over ‘Samenwerken voor groei’.

In 2023 organiseerden we voor het eerst de Bechtle Solutions Summit. Dit evenement was zeer succesvol! Daarom duik je dit jaar in de wereld van Moderne Workplace tijdens de Bechtle Workplace Summit op de Hi! Site in Grimbergen. Het thema van de dag is ‘Samenwerken voor groei’. Wat kun je verwachten? Op deze bijzondere dag kun je een mix van interessante keynote sprekers, inspirerende breakout sessies en demo's bijwonen. 

Ontdek samenwerkingsproducten van verschillende leveranciers op onze leveranciersstands. Bezoek één van onze Experience Rooms: drie kassen volledig ingericht door de experts van Bechtle Workplace, in samenwerking met onze partners. De kassen zijn gewijd aan moderne werkplekruimtes:

 

  • Modern Meeting: hier kun je een volledig uitgeruste kleine moderne vergaderruimte (een huddle room) bewonderen.
  • Moderne Workplace: de moderne werkplek is zoveel meer dan alleen je plekje op kantoor - het omvat ook je thuiskantoor of werken in het openbaar vervoer. Laten we een duik nemen in de wereld van de moderne werkplek!
  • Service Hub ARP: dit is een sterke en mooie samenwerking die wij hebben met ARP. Ontdek wat wij je kunnen bieden in samenwerking met de Service Hub van ARP.

 

We sluiten de Bechtle Workplace Summit af met een heerlijk walking dinner, waarbij je voldoende tijd hebt om te netwerken met andere IT-professionals. We kunnen niet wachten om je te zien op 26 september!

 

REGISTREER HIER

 

Praktische informatie

Datum: 26 september 2024

Tijd: 13u - 20u30

Locatie: Hi! Site, Antwerpselaan 1, Grimbergen

Taal: Engels

Toegang: gratis, maar inschrijven is verplicht

 

REGISTREER HIER

Het programma

Dompel jezelf onder in de wereld van Workplace Solutions op de Bechtle Workplace Summit. Hieronder vindt je het programma dat wij voor jou hebben samengesteld tijdens deze spannende dag.

Program Lineup
Register for the Bechtle Workplace Summit on 26 September 2024.

* verplichte velden

Lees onze privacyverklaring voor informatie over hoe we jouw gegevens verwerken en jouw rechten als betrokkene beschermen.

Contact

Heb je nog vragen of lukt het niet om je te registreren? Contacteer ons a.u.b.! 

  • Per e-mail: marketing.direct-be@bechtle.com
  • Per telefoon: + 3211397900