cw28_mainbanner_iiyama-be.jpg

IIYAMA PROLITE 92 SERIES | DESKTOP MONITOREN

Vereenvoudig uw werkruimte en verhoog uw werkprestaties met de stijlvolle beeldschermen met edge-to-edge design uit de iiyama 92 SERIE. U kunt kiezen uit 24” en 27” monitoren met Full HD of WQHD-resolutie en beide formaten zijn verkrijgbaar met USB-C Dock of USB-C connector. 

Met de USB-C-Dock connector organiseert u uw werkruimte met slechts één kabel die stroom- en datatransmissie mogelijk maakt (audio, video en Touch). Voed USB-data en laad tegelijkertijd uw laptop op vanuit de monitor. Als de monitor is verbonden met het internet via de RJ45 LAN aansluiting wordt uw laptop ook automatisch verbonden met het (bedrijfs-) netwerk.Dankzij een DisplayPort-uitgang breid u uw desktop eenvoudig uit en creëert u met gemak een opstelling met twee schermen. Een USB-C-connector helpt u om uw bureau te organiseren met slechts één kabel, die uw notebook van stroom voorziet en tegelijkertijd oplaadt vanaf de monitor. Het IPS-paneel zorgt voor rijke en nauwkeurige kleuren met brede kijkhoeken.

Hoge contrast en helderheidswaardes leveren uitstekende prestaties voor foto- en webdesign. De nieuwe ergonomische voet is 15cm in hoogte verstelbaar en kan roteren, waardoor dit scherm geschikt is voor toepassingen en omgevingen waar flexibiliteit en ergonomie sleutelfactoren zijn.

Klik hier om de volledige iiyama 92 SERIE desktop monitoren te bekijken (ook excl. USB-C Dock/ Connector).

NIEUWE EN DUURZAME IN HOOGTE VERSTELBARE STANDAARD

Ergonomischer

Minimalistisch design

Minder plastic

Kleinere dozen

Iiyama introduceert twee nieuwe en verbeterde in hoogte verstelbare voeten voor hun desktopassortiment. De voeten zijn ergonomischer geconfigureerd, waardoor gebruikers een betere houding kunnen behouden wanneer ze lange uren werken. De nieuwe voet kan nu worden verhoogt tot 150mm, wat 20mm meer is dan de oude voet. Het beschikt ook over een pivotfunctie van 90° waardoor het scherm kan roteren van landscape naar portrait oriëntatie. Deze functionaliteit kan handig zijn voor toepassingen zoals het bewerken van documenten of het bewerken van portretfoto's waarvoor meer hoogte dan breedte nodig is. Daarnaast heeft de voet ook kantel- en draaifuncties.
 

Het slanke ontwerp en het beperkte aantal onderdelen maken het mogelijk om de voet samen met het scherm in een kleinere doos te passen. Hierdoor kunnen er meer dozen in één container worden geplaatst, waardoor de CO2-voetafdruk tijdens de logistiek wordt verkleind. Het relatief lichte gewicht in vergelijking met de oudere dozen zorgt ook voor lagere transportkosten.
 

Iiyama zet zich in om een verantwoordelijk bedrijf te zijn dat streeft naar klanttevredenheid, innovatie en operationele uitmuntendheid. Dit vereist de implementatie van duurzaamheidsprogramma's in onze volledige toeleveringsketen en hoewel het misschien klein is, is dit een van de vele stappen die iiyama dit jaar wil nemen om bij te dragen aan een duurzame toekomst.

ii_photo_combo_XUB2792QSU.jpg

iiyama Sustainable & Green

 

Iiyama kondigt met trots aan de prestigieuze EcoVadis Platinum Sustainability Rating te hebben behaald. Deze erkenning bevestigt onze toewijding aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen en benadrukt de concrete impact van ons harde werk in de afgelopen drie jaar. We zijn van Bronze in 2021 naar Silver in 2022 naar Platinum in 2023 gegaan, waardoor we in de Top 1% van de 90.000+ bedrijven wereldwijd zijn beoordeeld. Samen blijven we positieve verandering stimuleren voor een betere toekomst.

Zeg hallo tegen duurzamere producten! TCO Certified is de toonaangevende duurzaamheidscertificering voor IT-producten waar steeds meer iiyama desktop monitoren aan voldoen. Het omvat een uitgebreid systeem van up-to-date criteria, onafhankelijke verificatie en een gestructureerd systeem voor continue verbetering om echte en blijvende verandering te stimuleren.

Fabrikant nr.: 
Artikel nr.: 
  Fabrikant nr.: 
  Artikel nr.: 
   Fabrikant nr.: 
   Artikel nr.: 
    Fabrikant nr.: 
    Artikel nr.: