cw13_mainbanner_grey-fr

WHITEPAPER:

ZIJN HPC & AI ONAFSCHEIDELIJK?

Download hier onze whitepaper (gratis)

*Verplicht veld

Wij gebruiken uw gegevens alleen om u de gevraagde documenten toe te sturen en onze nieuwsbrief te personaliseren. Wij zullen ze nooit delen met derden. Wij voeren anonieme tracking uit voor statistische analyse. U kunt zich te allen tijde uitschrijven. In overeenstemming met de GDPR heeft u recht op toegang, recht op rectificatie en recht op verwijdering van uw gegevens. Als u deze rechten wilt uitoefenen, kunt u een e-mail sturen naar datenschutz-ag@bechtle.com.

Als u meer wilt weten over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan, lees dan ons Privacybeleid.

High Performance Computing en Kunstmatige Intelligentie zijn twee verschillende universums met elk hun eigen gebruiken, taal en werkomgeving.

"Maar aangezien ik in zowel HPC als AI werk, kan ik niet anders dan links en verbanden zien. En vandaag kom ik tot de persoonlijke conclusie dat de AI-moter gerelateerd is aan HPC. Iets wat  lang niet herkend is."

In mijn werk beschouw ik HPC graag als een ouder die is bevallen van een dochter, AI. Deze dochter is onafhankelijk geworden maar blijft correlerende banden hebben met de ouder."
HPC/AI-expert bij Bechtle

Deze opvatting wordt uiteengezet in onze whitepaer.

 

Ontdek de HPC/AI whitepaper

In deze whitepaper lees je meer over:

✓ High Performance Computing,

 Kunstmatige Intelligentie;

 PC and AI: Complementaire technologieën.

Heb je vragen over HPC of AI?

Wesley Wienen

Consultant Datacenter

wesley.wienen@bechtle.com

 

 

Back to the main page about HPC and AI at Bechtle