Device as a Service
Mobile

 

Device as a Service Mobile

Smartphones en mobiele devices zijn tegenwoordig onmisbare communicatiemiddelen in iedere organisatie, vooral nu we steeds vaker thuis of op locatie werken. Voor organisaties is het essentieel om hier een centraal beleid voor vast te stellen. In de praktijk zien we echter dat dit nog niet altijd goed geregeld is. Met DAAS Mobile nemen wij het mobile device management over en helpen jou als IT-manager om het beheer te vereenvoudigen en centraliseren. We bieden verschillende bundels met hardware (smartphones en tablets), accessoires en IT-lifecycle services.

Altijd online, overal veilig

Een mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit ons leven. Je neemt hem overal mee naartoe en je gebruikt hem voor verschillende doeleinden. Zakelijk- en privégebruik lopen vaak in elkaar over. Vroeger probeerden IT-beheerders de eindgebruiker allerlei restricties op te leggen op het gebied van data- en appgebruik van zakelijke devices. In deze tijd van mobiel en flexibel werken is dat echter niet meer werkbaar. Hoe zorg jij er voor dat alle mobiele apparaten goed beveiligd zijn?

Mobiel apparaatbeheer is vaak een echte uitdaging voor het IT-team. Het inrichten van het beleid, inventarisatie, configuratiebeheer, berichtenuitwisseling, archivering en het onderhouden van de beveiliging van de tablets en telefoons die op het netwerk zijn aangesloten – alles komt op het bordje van de IT-manager te liggen. Met DAAS Mobile wordt dit voor je overgenomen, bijvoorbeeld met technieken zoals Mobile Device Management.

Met Mobile Device Management (MDM) zorg je ervoor dat privé- en zakelijke data gescheiden blijven en dat alle bedrijfsspecifieke informatie beveiligd is.

Verhoog de tevredenheid en productiviteit

Het is tegenwoordig niet meer de vraag óf je medewerkers een zakelijk mobiel device krijgen, maar wélk device. Vooral de nieuwe generatie op de werkvloer hecht veel waarde aan benefits zoals een smartphone van de zaak. En welke smartphone dat moet zijn, is heel persoonlijk. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur en wil het juiste device dat bij hem of haar past. Met DAAS Mobile kun jij jouw medewerkers de nieuwste, meest recente devices aanbieden van verschillende merken.

Bij problemen bieden wij ondersteuning voor de IT-helpdesk zodat jouw collega snel geholpen wordt. Mocht er een defect zijn, dan maak je eenvoudig gebruik van onze next-business day swap service. Zo zorg jij voor een hoge productiviteit en tevreden collega's. Meer weten over hoe DAAS Mobile jouw organisatie kan ondersteunen? Lees er alles over in ons whitepaper.

WHITEPAPER DOWNLOAD

Altijd de juiste devices voor de juiste persoon

We bieden verschillende bundels met hardware, accessoires en IT-lifecycle services. Deze bundels zijn afgestemd op gesegmenteerd op vlak van persoonlijke kenmerken en functiegroepen.

Voor DAAS Mobile werken we met de laatste devices van Samsung en Apple. We bieden verschillende bundels gesegmenteerd op persoonlijke kenmerken en functiegroepen. Per bundel heb je de keuze uit verschillende devices en accessoires. We onderscheiden de volgende gebruikerstypes:

 

De browser


Gelegenheidsgebruikers 

Controle van online inhoud en apps ter ondersteuning van hun "desktop"-leven 

Basisgebruik van apps en functionaliteiten 

De pragmatist


Mobiele professionals 

Gebruiken telefoon om werk en privé in balans te houden 

Wisselen probleemloos van het ene toestel naar het andere 

De pro


Hyperverbonden gebruikers 

Altijd de nieuwste apparaten 

Technisch onderlegd 

Voortdurend bezig met meerdere apparaten 

Starten met DAAS Mobile

Dit kun je verwachten wanneer je met DAAS Mobile begint:

Explore & define 

Elke organisatie is anders. Samen bekijken we wat de behoeften van jouw organisatie zijn. Zo kunnen we een passend advies geven. Ook zorgen we ervoor dat jouw oude devices GDPR-proof worden afgevoerd en/of ingeruild, inclusief data removal-certificaat.

 

Bestelling

We bieden verschillende bundels met verschillende soorten devices. Zo kan elke medewerker straks kiezen uit de devices die het beste bij hem of haar passen.

Levering & ingebruikname

Alle apparatuur wordt gebruiksklaar en op maat geconfigureerd geleverd. Hier heb jij helemaal geen omkijken naar. Komt er een nieuwe collega? Dan schaal je je pakket gemakkelijk op.

Mobile Device Management

We bieden ondersteuning bij het koppelen aan of kiezen van de juiste MDM/UEM oplossing. Hierdoor kunnen mobiele devices veilig in het netwerk opereren, blijft zakelijke en privé data gescheiden en kan er ingegrepen worden bij incidenten.

 

Neem contact op met onze specialisten

Wil je meer weten over Device as a Service? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

NEEM CONTACT OP

Veelgestelde vragen

  • Welke merken worden aangeboden bij DAAS Compute?
  • Welke services vallen on der de Bechtle DAAS-oplossing?

Naar veelgestelde vragen >

 

Device as a Service van Bechtle is onderdeel van de Just press play solutions: Praktische oplossingen die direct inzetbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Met als belangrijkste doel onze klanten ondersteunen bij het doen waar zij goed in zijn.

Wij ontzorgen en helpen je bij het maken van IT-keuzes zodat jij je kunt richten op de zaken die écht belangrijk zijn.

 

Just press play

Device as a Service van Bechtle is onderdeel van de Just press play solutions: Praktische oplossingen die direct inzetbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Met als belangrijkste doel onze klanten ondersteunen bij het doen waar zij goed in zijn.

Wij ontzorgen en helpen je bij het maken van IT-keuzes zodat jij je kunt richten op de zaken die écht belangrijk zijn.