**Heugelijk Nieuws : Bechtle en HP Inc Tender Winnen for FORCMS-PC-144 Contract!** 


We zijn verheugd u te kunnen meedelen dat Bechtle, in samenwerking met HP, als succesvolle aanbieder uit de bus gekomen is, voor zowel lot 1 (Laptops) als lot 4 (2-in-1 PCs).

Onze gezamenlijke inspanningen met HP die we in deze aanbesteding hebben gestoken, hebben hopelijk een solide basis gelegd voor een goede eindgebruikerservaring. We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van de expertise van Bechtle en de visie van HP uitstekende resultaten zal opleveren die een verschil kunnen maken.

Of je nu op zoek bent naar krachtige laptops om je productiviteit te verhogen of flexibele 2-in-1 apparaten die zich aanpassen aan je dynamische werkomgeving, wij hebben alles voor je. Ons doel is om u te voorzien van de tools die u nodig hebt om te innoveren en te excelleren. Om de mogelijkheden te verkennen die dit gewonnen contract biedt voor uw organisatie, of als u vragen hebt over de producten en diensten die wij aanbieden, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons toegewijde team. Onze experts staan klaar om u persoonlijke begeleiding en oplossingen op maat te bieden.

Neem contact op met onze verkoopafdeling op forcms.public-be@bechtle.com. We zijn enthousiast om samen met u deze reis te starten.

 

LOT 1

Category

Product

Model

Type 1​

Laptop 15.6”​

HP EliteBook 650 G9​

Type 2​

Laptop 15.6” / Powerful​

HP EliteBook 650 G9​

Type 3​

Laptop 14” / Compact​

HP EliteBook 645 G10​

Type 4​

Laptop 16” / Workstation​

HP ZBook Fury G9 ​

Type 5​

Laptop 13” / Convertible 2-in-1​

HP Elite x360 830 G9​

 

LOT 4

Category

Product

Model

Type 1​

Laptop 13” / Detachable 2-in-1​

HP Elite x2 G8​

 

SERVICES

Het FORCMS Team,

Bechtle - Your Trusted IT Partner

forcms.public-be@bechtle.com