ARTICONA Cleaning products

Stay Clean with ARTICONA

Ontdek nu het brede reinigingsassortiment van hoogwaardige en doeltreffende producten voor het schoonmaken van jouw werkplek. Afhankelijk van het toepassingsgebied zijn er speciale producten voor verschillende oppervlakken. Ze zijn verkrijgbaar in de vorm van sprays en handige doekjes. De navulflessen zijn ook ideaal voor het navullen van de kleinere sprayflacons en om verpakkingsafval te besparen.

Naar het product

 
Beeldschermreiniger

 

 

 

 

Maak je scherm schoon.

Vooral apparaten met touchbediening worden snel vuil en schermen worden sneller stoffig dan je afstoffen kunt zeggen. Onze sprays en vochtige doekjes zijn ideaal voor het streeploos reinigen van alle glasoppervlakken en schermen.

Naar het product

 

 
Kunststofreiniger

 

 

 

 

Schone apparaten en oppervlakken in een handomdraai.

Bevrijd alle plastic en metalen oppervlakken moeiteloos van hardnekkig vuil. Verkrijgbaar als spray of als handig Wet&Dry-reinigingsdoekje.

Naar het product

 

 
Reiniger op alcoholbasis

 

 

 

 

Geef bacteriën geen kans.

Vooral deurklinken en veelgebruikte apparatuur, zoals muizen, zijn typische oppervlakken voor bacterie-ophoping en bieden mogelijkheden voor verspreiding. Met onze reinigingsproducten op alcoholbasis kunnen deze oppervlakken bijzonder grondig worden gereinigd.

Naar het product

 

 
To Go reinigingsset
en non-woven poetsdoeken

 

 

 

 

Handige begeleider voor elke dag.

De To Go reinigingsset bevat alles wat je nodig hebt voor een eenmalige allround reiniging van jouw werkplek. Onze non-woven poetsdoeken zijn bijzonder scheurvast en zorgen voor pluisvrije oppervlakken.

Naar het product