Mainbanner Acer Belgium

Acer.

Over Acer.

Met een erfgoed dat teruggaat tot 1976, heeft Acer een rijke geschiedenis van technologische innovatie en vooruitgang, waardoor het een vertrouwde naam is geworden in de wereldwijde markt van consumentenelektronica. Acer staat bekend om zijn toewijding aan duurzaamheid, wat zich vertaalt in hoogwaardige producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met een focus op efficiëntie en korte lijntjes in communicatie en service, biedt Acer innovatieve technologieën die zowel milieubewust als kosteneffectief zijn.

Portfolio.

Acer Travelmate 3 Belgium
  • TravelMate.

De Acer TravelMate laptopreeks is ontworpen voor professionals die onderweg zijn en biedt een perfecte balans tussen prestaties, draagbaarheid en duurzaamheid. Met robuuste bouwkwaliteit en uitgebreide beveiligingsfuncties zorgt de TravelMate voor gemoedsrust tijdens zakelijke reizen. Deze serie blinkt uit in lange batterijduur, waardoor gebruikers productief kunnen blijven, zelfs tijdens lange dagen onderweg. Dankzij geavanceerde connectiviteitsopties, zoals snelle wifi en optionele 4G LTE, houdt de TravelMate gebruikers altijd verbonden, waar ze ook zijn.

  • Extensa.

De Acer Extensa laptopreeks is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van kleine bedrijven en professionele gebruikers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en productiviteit tegen een betaalbare prijs. Met een focus op duurzaamheid en betrouwbaarheid biedt de Extensa-serie een solide en consistente prestatie voor dagelijkse taken. De ergonomische en comfortabele toetsenborden maken langdurig gebruik comfortabel, terwijl de uitgebreide poortselectie zorgt voor flexibele connectiviteitsopties. Bovendien biedt Acer's unieke TrueHarmony-technologie een meeslepende audio-ervaring, waardoor de Extensa-serie een complete en waardevolle keuze is voor zakelijke gebruikers.

Acer Travelmate Belgium
Acer Travelmate 4 v2 Belgium
  • ChromeOS.

Acer's ChromeOS devices bieden een naadloze en intuïtieve gebruikerservaring, ideaal voor zowel onderwijs- als zakelijke omgevingen. Met het lichte en efficiënte ChromeOS-besturingssysteem zijn Acer Chromebooks snel opgestart en bieden ze direct toegang tot een scala aan Google-apps en cloudservices. De robuuste beveiligingsfuncties van ChromeOS zorgen voor gemoedsrust, terwijl de lange batterijduur ervoor zorgt dat gebruikers de hele dag productief kunnen blijven. Acer's ChromeOS devices onderscheiden zich door hun duurzaamheid, betaalbaarheid en naadloze integratie met het Google-ecosysteem, waardoor ze een slimme keuze zijn voor moderne mobiele gebruikers.

  • Monitoren.

Acer monitoren bieden een uitstekende visuele ervaring voor zowel professionele gebruikers als enthousiaste gamers. Met hoogwaardige beeldschermen en geavanceerde technologieën, zoals IPS-panelen en AMD FreeSync, leveren Acer monitoren levendige kleuren, scherpe details en vloeiende beeldprestaties. De ergonomische ontwerpen met verstelbare stands zorgen voor comfortabel gebruik, terwijl de slanke en moderne vormgeving een elegante toevoeging is aan elke werkplek. Met een focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie bieden Acer monitoren een milieubewuste keuze zonder compromissen te sluiten op prestaties en kwaliteit.

Partner Programma´s.

Demo Programma.

Ontdek de ongeëvenaarde mogelijkheden van Acer met ons exclusieve demoprogramma, speciaal voor Synergy Partners. Of u nu een Silver, Gold of Platinum partner bent, u krijgt de kans om kwartaalsgewijs respectievelijk 1, 2 of zelfs 3 demo-devices te bestellen. Bovendien ontvang je op geselecteerde modellen een exclusieve 25% korting per device. Met dit unieke aanbod kunt u de nieuwste Acer-technologieën demonstreren aan klanten, en profiteert u tegelijkertijd van een competitieve prijspositie.

8 Grid Banner Acer Belgium

Reliability Promise.

Laat uw klanten vertrouwen op de betrouwbaarheid van Acer met onze exclusieve Reliability Promise. Acer-producten worden gebouwd en getest om lang mee te gaan en bevatten innovatieve functies die zijn ontworpen om de slijtage van dagelijks gebruik te weerstaan. We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we trots de Acer Reliability Promise aanbieden voor geselecteerde zakelijke producten

Wanneer uw klant vóór eind januari 2025 een in aanmerking komend Acer professioneel product aanschaft en dit binnen 30 dagen registreert, heeft uw klant recht om een 100% terugbetaling van de volledige aankoopprijs aan te vragen als het apparaat een defect vertoont en binnen het eerste jaar onder garantie wordt gerepareerd. Met onze Reliability Promise bieden we u gemoedsrust en de zekerheid dat Acer staat voor duurzaamheid en topprestaties.