Dell Innovations Mainbanner

Innovaties gaan gestaag door.… Blijf niet achter!

 

Positieve impact begint bij de kiem van een idee, maar om van de tekentafel naar een levensveranderende innovatie te gaan, is geavanceerde technologie nodig die zich aanpast aan jou en jouw doelstellingen.

Na de achtbaanrit van de afgelopen drie jaar komen bedrijven samen om een nieuwe wereld van werk te faciliteren. Kantoor op afstand, thuiswerken, werken op afstand, hybride werken, de moderne werkplek: hoe je het ook wilt noemen, het is een geweldige kans voor bedrijven om de deur te openen naar nieuwe manieren van samenwerken. Helaas brengt dit ook een hele reeks nieuwe veiligheidsrisico's met zich mee. Daarom is dit het moment om na te denken over het upgraden van jouw apparatenpark.

Dell flexible Arbeit
Wil je flexibel werken mogelijk maken?

Dan moet je jouw benadering van apparaatbeheer heroverwegen. In onze snelle wereld hebben veel bedrijven al de potentiële voordelen ontdekt van het snel updaten van hun apparaten, waardoor de tijd tussen upgrades wordt versneld van de voorheen standaard drie naar vier of meer jaar:

  • Geoptimaliseerd kwetsbaarheidsbeheer
  • Minder administratie
  • AI ondersteunt verbeterde gebruikersproductiviteit
  • Minder workflowverstoringen veroorzaakt door tijdgevoelige software-updates
  • Positieve impact op jouw duurzaamheidsdoelstellingen
Dell Latitudes
Latitude.

De perfecte oplossing voor gebruikers die op zoek zijn naar premium zakelijke notebooks.

De nieuwste Dell Latitude-laptops scoren hoog dankzij hun innovatieve ontwerp en zitten boordevol functies waarmee jij je volledig op je werk kunt concentreren. Het beste van alles is dat de Latitude-modellen van Dell zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van gerecyclede en organische materialen en verpakt in 100% gerecyclede dozen, zodat je met een zuiver geweten kunt werken.
 

KOPEN

Dell Precision
Precision.

Als je nog meer kracht nodig hebt, zoek dan niet verder dan de Precision-lijn.

Met de krachtige en intelligente mobiele workstations van Dell kun je zelfs jouw meest ambitieuze ideeën verwezenlijken. De nieuwe Dell Precision-serie levert een uitstekend videogeheugen en topprocessors, waardoor je de vrijheid krijgt die je nodig heeft voor jouw projecten. Met zeer schaalbare prestaties en betrouwbaarheid beschik je over de optimale basis voor het verwerken van enorme hoeveelheden gegevens, hoogwaardige creatieve toepassingen, beeldvorming en VR/AI-initiatieven.

KOPEN

 
 
Dell accessoires voor mobiel werken.

Een enorme keuze aan uitstekende accessoires die mobiel werken vereenvoudigen en oplossingen bieden voor hybride werkmodellen, uitgebreide gegevens- en apparaatbescherming en intelligente gebruikerservaringen.

Bekijk product

Sta cookies toe om de inhoud van Youtube te bekijken.

We gebruiken Youtube om video-content in te bedden. Deze service kan gegevens verzamelen over jouw activiteiten. Meer informatie hierover vind je in de instellingen.

Sta cookies toe om de inhoud van Youtube te bekijken.

We gebruiken Youtube om video-content in te bedden. Deze service kan gegevens verzamelen over jouw activiteiten. Meer informatie hierover vind je in de instellingen.

Dell Optimizer.

Ontdek de geïntegreerde AI-oplossing die zich automatisch aanpast aan de manier waarop je werkt, zodat je kunt profiteren van een gepersonaliseerde pc-ervaring en krachtige prestaties. Met de slimste pc's van Dell uitgerust met Dell Optimizer krijg je betere netwerkconnectiviteit, end-to-end gegevensbescherming en maximale productiviteit.

ProSupport Suite voor pc's.

Uitgebreide ondersteuning voor jouw pc's en jouw groeiende bedrijf. Profiteer van proactieve en voorspellende pc-ondersteuning met de op AI en deep learning gebaseerde aanpak van Dell om problemen automatisch te detecteren nog voordat je ze opmerkt.

Geniet 24 x 7 x 365 van prioriteitstoegang tot de ProSupport hardware- en software-experts van Dell. Automatische probleemidentificatie en waarschuwingen plus voorspellende analyses om op problemen te reageren voordat ze zich voordoen.