HP en Poly accessoires.

Bedrijven en hun medewerkers hebben zich snel moeten aanpassen aan de nieuwe hybride werkrealiteit, maar het combineren van kantoorwerk en werken op afstand biedt niet alleen unieke kansen, maar ook tal van uitdagingen.

In het verleden kon je waarschijnlijk wegkomen met een gestandaardiseerde oplossing voor al je medewerkers, op slechts één of twee uitzonderingen na, maar de huidige hybride werkwereld vereist dat er rekening wordt gehouden met de individuele behoeften van verschillende groepen. Het resultaat? Je moet specifieke oplossingen bieden die naadloos aansluiten bij de specifieke behoeften van elke medewerker.

 

 

       

Voor ultieme mobiele gebruikers.

Zijn jouw medewerkers altijd onderweg? Ze vertrouwen op naadloze connectiviteit en flexibiliteit om altijd en overal te kunnen werken en samenwerken. Een compact toetsenbord, duurzame notebooktas en draadloze headset zijn essentieel.

LEES MEER

Voor ervaren gebruikers.

Ervaren gebruikers hebben power nodig. Zij hechten veel belang aan precisie en kwaliteit. En ze eisen hetzelfde van hun hardware.

LEES MEER

Voor ervaren gebruikers.

Ervaren gebruikers hebben power nodig. Zij hechten veel belang aan precisie en kwaliteit. En ze eisen hetzelfde van hun hardware.

LEES MEER

Voor desktopgebruikers

Frontline- & backofficehelden fungeren als boegbeeld van een organisatie. Vaak zijn zij het eerste aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en partners.

LEES MEER

Een persona definieert een specifiek type gebruiker en het gebruik ervan kan helpen bij het bepalen van de IT-oplossingen die specifieke gebruikers binnen jouw organisatie nodig hebben. Door gebruikersprofielen te specificeren, medewerkers in persona-groepen in te delen en het IT-aanbod te standaardiseren, kun je per type medewerker een optimale combinatie van hardware, software en accessoires bieden om gebruikers zo efficiënt mogelijk te laten werken. Binnen de oplossingen voor de hybride werkomgeving maken HP en Poly onderscheid tussen kantoormedewerkers, medewerkers onderweg en leidinggevenden.

Door je IT-aanbod toe te spitsen op de deze persona's binnen je organisatie, kun je maatwerk leveren aan je medewerkers en tegelijkertijd standaardiseren op bedrijfsniveau. Dit betekent niet alleen dat jouw medewerkers de tools krijgen die ze nodig hebben om de klus zo efficiënt mogelijk te klaren, maar het maakt het beveiligen en beheren van jouw IT-landschap ook aanzienlijk eenvoudiger. Het resultaat is niet alleen een verhoogde productiviteit en werknemerstevredenheid, maar ook besparingen op het gebied van IT-beheer en support.

Door de overname van Poly door HP, bundelen twee toonaangevende bedrijven hun krachten om een uitgebreid portfolio van oplossingen voor de hybride werkplek te bieden, bestaande uit oplossingen voor vergaderruimtes, thuiswerken en samenwerking, in combinatie met vereenvoudigd IT-beheer. De synergie tussen innovatie en gebruiksgemak legt de basis voor succesvol werken en biedt de flexibiliteit om mee te groeien met de veranderende behoeften van jouw bedrijf en medewerkers.