cw18_mainbanner_ibm-be.jpg

IBM Turbonomic.

Application Resource Management (ARM) met IBM Turbonomic.

Optimaliseer uw prestaties dankzij intelligent resourcebeheer.

Bedrijven worden steeds vaker geconfronteerd met complexe toepassingen en een sterk fluctuerende vraag naar resources. Applicatieresources worden vaak statisch beschikbaar gesteld met een focus op piekbelastingen, wat buiten piekmomenten echter leidt tot verspilling van resources met bijbehorende kostenconsequenties. Daarom is de wijdverbreide "overprovisioning" geen duurzame methode voor risicovermindering, noch vanuit economisch noch vanuit ecologisch perspectief.

Met IBM Turbonomic Application Resource Management (ARM) kunt u proactief het meest efficiënte gebruik van computer-, opslag- en netwerkbronnen voor uw toepassingen op elk niveau van de stack mogelijk maken. Continu, in real time en zonder menselijke tussenkomst.

Lever de beste klantervaring.

Bied overal en altijd een uitzonderlijke digitale en mobiele klantervaring via apps die altijd actief zijn met toonaangevende SLO's (doelstellingen op dienstverleningsniveau) om klanten aan te trekken en te behouden.

Versnel het innovatietempo.

Creëer concurrentievoordeel door meer resources te verschuiven naar innovatieprojecten door middel van automatisering en snellere ontwikkeling en implementatie van applicaties mogelijk te maken.

Verbeter de operationele invloed.

Bereik operationele uitmuntendheid door gerichte dienstverleningsniveaus te bereiken en tegelijkertijd de operationele en investeringskosten te verlagen. 

Uw voordelen met IBM Turbonomics.

Dynamisch resourcemanagement bewaakt niet alleen de IT-infrastructuur, maar doet ook op AI gebaseerde aanbevelingen voor verbetering en voert deze uit. Dankzij de intelligente en geautomatiseerde plaatsing/optimalisatie van werklasten kunnen IT-afdelingen op alle niveaus tot 50% van hun kosten besparen:

1
 
Licentiekosten verlagen.
2
 
Minimaliseer elektriciteits- en cloudkosten (betalen per gebruik).
3

Vermijd extra hardware-aankopen dankzij clusteraggregatie/-optimalisatie.
4

Verminder de tijd die nodig is om complexe IT-omgevingen te beheren.
Wat als uw toepassingen uw IT groener zouden kunnen maken?

We streven er allemaal naar om de milieueffecten te verminderen om op zijn minst de alomtegenwoordige klimaatverandering te vertragen. Duurzame IT-strategieën en -investeringen vergen echter veel tijd en resources om de gewenste resultaten te bereiken.

Met IBM Turbonomic hoeft u geen compromis te sluiten tussen CO2-neutraliteit en applicatieprestaties. Wanneer applicaties alleen verbruiken wat ze effectief nodig hebben om te presteren, kunt u de kosten verlagen en uw ecologische voetafdruk onmiddellijk en continu aanzienlijk verkleinen.

Conclusie over IBM Turbonomic.

IBM Turbonomic Application Resource Management (ARM) maakt gebruik van intelligente automatisering om de efficiëntie te verhogen, werklasten in grootte aanpassen, verspilling van resources te verminderen en biedt veelomvattende visualisatie. Ook u kunt hiervan profiteren!

Contacteer onze Solution Advisor Datacenter

Wil je meer weten over de IBM Turbonomic? Neem contact op met onze specialist.

 


Nico Sannen

hardware@bechtle.be

Contacteer onze Solution Advisor Datacenter

Wil je meer weten over de IBM Turbonomic? Neem contact op met onze specialist.


Nico Sannen

hardware@bechtle.be

Want to learn more about IBM Turbonomics? Download our free whitepaper here.

* Verplicht veld. Als je meer wilt weten over hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens, lees dan onze privacyverklaring.