cw17_mainbanner_jabra-eu

Jabra Evolve2 65 Flex.

De toekomst ontvouwt zich.

De meest draagbare professionele headset met de best presterende Active Noise Cancellation in zijn klasse.
 

KOPEN

MAAK KENNIS MET EVOLVE2 65 FLEX

Hybride werken wordt nog flexibeler.

Vergadering thuis om 8.00 uur. Bijpraten vanuit een café in de buurt. 's Middags een persoonlijke presentatie. Als je voor je werk op verschillende plekken bent, heb je een headset nodig die net zo flexibel is als jij.

Met Evolve2 65 Flex kun je energiek aan de slag. Hij is de meest draagbare professionele headset, met flexibele werkvriendelijke voorzieningen als hybride Active Noise Cancellation (ANC) van wereldklasse, noise cancelling microfoons en baanbrekende Jabra Air Comfort technologie, zodat jij overal comfortabel en gefocust blijft.

En het beste? Dankzij het revolutionaire scharnierende ontwerp kun je hem plat opvouwen en in het bijbehorende draagtasje steken, zodat hij gemakkelijk in je tas én in je nomadische werkschema past.

 

Ontvouw een meer flexibele manier van werken, met Evolve2 65 Flex.

Compact en opvouwbaar ontwerp.

Maximale efficiëntie onderweg met Evolve2 65 Flex.

 

HYBRIDE ACTIVE NOISE CANCELLATION (ANC)

Het sterke, stille type.

Wil je overal kunnen werken zonder door lawaai gestoord te worden? Kan!

Met de Evolve2 65 Flex kun je op elke rumoerige locatie werken, dankzij een geavanceerde chipset en eersteklas noise cancelling microfoons die krachtige hybride Active Noise Cancellation (ANC) leveren, de beste in zijn klasse.*
 

En de oorschelpen van traagschuim passen strakker op je oren, zodat ze nog meer afleidende geluiden afsluiten. Zodat jij in alle rust aan het werk kunt.
 

Zet de wereld even stil, met de Evolve2 65 Flex.
 

KOPEN
 

 

Sta cookies toe om de inhoud van Youtube te bekijken.

We gebruiken Youtube om video-content in te bedden. Deze service kan gegevens verzamelen over jouw activiteiten. Meer informatie hierover vind je in de instellingen.

 

PREMIUM MICROFOONTECHNOLOGIE

Zet je stem in het middelpunt.

Zul je altijd zien. Dat belangrijke werktelefoontje waar je al de hele dag op wacht, komt eindelijk door. Maar jij zit vast in een niet zo professionele omgeving.
 

Maak je geen zorgen. Evolve2 65 Flex snijdt door achtergrondgeluid heen en laat jou altijd scherp en duidelijk klinken in gesprekken en virtuele vergaderingen, waar je ook bent.
 

Een speciaal ontworpen digitaal algoritme, een krachtige chipset en Jabra ClearVoice-microfoons werken samen om winkelgeluiden, keffende hondjes en wegwerkzaamheden te blokkeren, zodat de focus blijft liggen op elk woord dat je zegt.
 

Je kunt voortaan professioneel blijven waar je ook wilt praten.

JABRA AIR COMFORT TECHNOLOGIE

Nieuwe technologie voor jouw comfort.

Lange werkdagen zijn geen enkel probleem met Evolve2 65 Flex.

Dat komt dankzij onze baanbrekende Jabra Air Comfort technologie en het gestroomlijnde opvouwbare ontwerp.

Onze unieke technologie is speciaal ontwikkeld om de druk te verlagen met ultrazachte geperforeerde laagjes in de inklapbare hoofdband voor een zacht dempende werking.

Intussen draaien de flexibele oorschelpen met jouw bewegingen mee. Dat voelt ongelooflijk comfortabel, hoe lang je de headset ook draagt.

 

Ben je klaar voor de Air?

Video is alleen ter illustratie.

360° BUSYLIGHT

Een lampje voor je focus.

Heb je wat rust nodig om geconcentreerd te kunnen werken? De Evolve2 65 Flex heeft wel iets voor je.

De 360° busylight gloeit rood en geeft daarmee een goed zichtbaar “STOP”-teken waaraan iedereen kan zien dat je even met rust gelaten wilt worden.

 

Geef het juiste signaal met Evolve2 65 Flex.

KOPEN

INNOVATIEF DEENS DESIGN

Ontworpen voor het hybride leven.

We wilden je helpen je hybride werk overal te kunnen doen. Dus hebben we ervoor gezorgd dat de Evolve2 65 Flex goed opvalt.

Het nieuwe gestroomlijnde silhouet ziet er niet alleen strak uit maar zorgt ook dat je meteen aan de slag kunt, dankzij de scharnierende hoofdband die je plat kunt opvouwen, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen.

En omdat de microfoonarm korter is en weggeklapt kan worden, klink je op kantoor uiterst professioneel en kun je in rustige momenten naar muziek luisteren, zonder dat je er uitziet alsof je elk moment aan een presentatie kunt beginnen.

 

Smart-casual? Perfect voor elkaar met Evolve2 65 Flex.

GEBRUIKSGEMAK

Al de nieuwste technologie voor jou.

Jij, je collega's en al je klanten kunnen overal hybride werken, wat betekent dat je elkaar niet meer zo vaak persoonlijk ziet.

Evolve2 65 Flex is gecertificeerd voor alle grote platforms voor virtuele vergaderingen, waaronder Google Meet, Microsoft Teams en Zoom, zodat je virtuele bijeenkomsten een betere kwaliteit hebben.

Dankzij plug & play kun je direct aan de slag en een draadloos bereik tot 30 meter geeft je nog meer vrijheid om te werken zoals jij dat wilt. En dankzij de dubbele connectiviteit kun je gemakkelijk overschakelen van muziek luisteren op je telefoon naar een inkomend videogesprek op je laptop, zonder ook maar iets te missen.

 

Flexibel blijven is nu veel makkelijker.

 

 

* Klasse wordt gedefinieerd als concurrenten in dezelfde prijsklasse. Zie  jabra.com/commercial-claims.