Lenovo Client Services
Lenovo Client Services.

De juiste service-oplossing voor je Lenovo-apparaat.

Laat het unieke aanbod en de expertise van Lenovo Services je helpen het maximale uit je investering in technologie te halen. Lenovo heeft een uitgebreide service-portfolio dat de complete levenscyclus ondersteunt van je Lenovo hardware. In elk stadium, van planning, implementatie, ondersteuning tot hardware herstel, bieden wij de services en expertise die jij nodig hebt om je IT-uitgaven nauwkeuriger te budgetteren en betere SLA's te sluiten.

Lenovo Clients.

Lenovo biedt diverse garantiemogelijkheden voor jouw clients, afhankelijk van het apparaattype en de basisgarantie.

Functies

Lenovo Premier Support1

Lenovo

On-site Service

Lenovo Pick-Up & Return Service
(voorheen Depot)

Lenovo Solution Center met automatische detectie van systeemfouten en het creëren van supportcases

Weekdagen, 9.00-17.00 uur (lokale tijd) – on-site

Vervangen van reserveonderdelen

-

Lokale taal, geavanceerde technische ondersteuning.
Weekdagen, 7.00-19.00 uur (lokale tijd)1

-

-

Uitgebreide ondersteuning voor hardware en OEM-
software

-

-

Eén contactpersoon voor vereenvoudigd end-to-end case management

-

-

Technische accountmanagers (TAM's) voor proactief relatie- en escalatiebeheer

-

-

Service op locatie op de volgende werkdag2 en voorrang bij onderdelen

-

-

Uitgebreide reeks rapportages (verzending, aantal onderdelen, serviceniveau, herhalingen, binnen/buiten garantie)

-

-

Lenovo Commercial Portal voor gepersonaliseerde, veilige online aankopen, het aanmaken van rapporten en productondersteuning

-

-

 

Lenovo Premier Support1.

Speciale toegang tot lokale, geavanceerde probleemoplossing en end-to-end case management.

 

 

Waarom Premier Support?

Je hebt een support infrastructuur nodig die je altijd en overal uitstekende ondersteuning biedt. Lenovo™ Premier Support biedt een directe lijn met de beste technici voor probleemoplossing zonder scripts en uitgebreide software support. Je hebt ook toegang tot technische accountmanagers met een diepgaande kennis van jouw bedrijf die proactief relatie- en escalatiebeheer bieden. Lenovo™ Premier Support voor de beste service-ondersteuning.

 

  • Eén contactpersoon voor ondersteuning
  • Een hogere productiviteit door minimalisering van de tijd die nodig is om problemen op te lossen
  • Uitgebreide probleemoplossing door ervaren technici
  • Betere supportervaring door een lager aantal processtappen

Wat is het voordeel voor de meeste organisaties? Middelen besparen!

Sta cookies toe om de inhoud van Youtube te bekijken.

We gebruiken Youtube om video-content in te bedden. Deze service kan gegevens verzamelen over jouw activiteiten. Meer informatie hierover vind je in de instellingen.

Lenovo On-site Service.

De On-site Service van Lenovo is inclusief arbeid en onderdelen voor reparaties waarbij werkzaamheden worden verricht op jouw locatie. Als Lenovo™ vaststelt dat het probleem met je product onder de productgarantie valt en niet telefonisch kan worden opgelost, wordt er een technicus naar je locatie gestuurd.

 

 

 

Lenovo Pick-Up & Return Courier Service
(Bring-In)1.

Met de Pick-Up & Return Courier Service (voorheen Depot) kan het product in een speciaal servicecentrum worden gerepareerd en op kosten van de serviceprovider worden verzonden. De klant is verantwoordelijk voor het verpakken van het product in een buitenverpakking voor verzending naar een specifiek service center. Een koerier haalt het product op. Na reparatie of vervanging stuurt de serviceprovider de pc terug naar de plek waar deze oorspronkelijk werd opgehaald; dit is voor rekening van de serviceprovider. De klant is eindverantwoordelijk voor het controleren en installeren van het nieuwe systeem.

Lenovo Sealed Battery (verzegelde batterijgarantie)
 

Geselecteerde pc's van Lenovo bevatten een batterij die speciaal is ontworpen voor ultradunne producten. Deze verzegelde, niet door de klant vervangbare eenheid (non-CRU) batterij is ontworpen om drie jaar mee te gaan bij normaal gebruik, en laadt dankzij de Rapid Charge Technology 2,5 keer sneller op dan typische ThinkPad-batterijen. Verdient een betere batterij geen betere bescherming? Breid je 1-jarige basis batterijgarantie uit tot een 2- of 3-jarige verzegelde batterijgarantie.

 

Lenovo Keep Your Drive.

Met Keep Your Drive kun je een defecte schijf bewaren die binnen het kader van de beperkte fabrieksgarantie van Lenovo kan worden vervangen. De gegevens op de schijf blijven onder jouw beheer, wat de beveiliging verbetert en mogelijke juridische en financiële gevolgen in verband met inbreuk op de gegevensbeveiliging kan vermijden.

Lenovo Accidental Damage Protection.

Met de dekking voor ongevalschade (Accidental Damage Protection) van Lenovo is je systeem beschermt tegen schade die niet onder de garantie valt. Via ons wereldwijde netwerk van Depot-reparatiecentra worden pc's gerepareerd door Lenovo-gecertificeerde technici met door Lenovo goedgekeurde onderdelen. Als de eigen pc van de eindgebruiker niet onherstelbaar beschadigd is, wordt deze gerepareerd en geretourneerd. Als reparatie echter niet mogelijk is dan wordt het hele systeem vervangen zonder extra kosten.

Internationale garantie.

Reeds inbegrepen in de basisgarantie voor alle Think producten.

Met de internationale garantie-uitbreiding kun je de service ontvangen als je reist in bepaalde landen buiten het land van aankoop waar de services beschikbaar zijn.3 Zo kun je je apparatuur probleemloos gebruiken in elk land waar de On-Site Service beschikbaar is.

 

International Service Entitlement (ISE).

De International Service Entitlement upgrade breidt de dekking uit tot buiten het land van de gebruiker. De International Service Entitlement upgrades zijn van toepassing op de volgende services van Lenovo:4

 

  • ISE Sealed Battery
  • ISE Keep Your Drive
  • ISE Accidental Damage Protection

 

1 Niet in alle landen beschikbaar.
2 Na het doorlopen van de telefonische probleemoplossing vóór 15.00 uur plaatselijke tijd.
3 Reparaties en levering van reserveonderdelen verschilt per land.
4 De aankoop van een nationale garantie is vereist. De beschikbaarheid is afhankelijk van het land.