cw21_mainbanner_microsoft-be.jpg

Microsoft Surface voor Educatie

Geef leerlingen vandaag de middelen om de wereld van morgen te creëren.

Versterk leerlinggericht leren. 

Leerlingen doen het goed als ze toegang hebben tot gepersonaliseerd leren en hulpmiddelen die creativiteit aanmoedigen.

Verander de tijd in de klas. 

Bespaar tijd op alles van lesplanning tot het beoordelen van leerlingen en verbind je met andere leraren in professionele gemeenschappen.

Betaalbaar en gemakkelijk te beheren. 

Maximaliseer je budget met Windows toestellen die gemaakt zijn voor het onderwijs, waaronder notebooks en convertibles.

cw21_8er-grid-banner_microsoft-be.jpg

Surface voor educatie

Surface verandert de manier waarop onderwijsprofessionals werken. Het bevrijdt hen van hun bureau en geeft hen nieuwe en creatieve manieren om hun leerlingen te betrekken, het klaslokaal energie te geven, de leerervaring te verbeteren en resultaten te boeken. 

Wil je weten hoe Microsoft Surface voor het onderwijs je kan helpen?

Lees alles over de 8 voordelen in onze infographic.
Download hier

Modern Endpoint & Deployment SWIF Workshop 

Powered by Microsoft 

Ken je de waarde van moderne onderwijsoplossingen met Surface en Microsoft 365? Kom meer te weten over de hele Surface toestelfamilie, innovatieve benaderingen van modern beheer en inzet met Windows Autopilot, en leer hoe je het allemaal samen kunt brengen in onze Workshop Modern Endpoint & Deployment SWIF (powered by Microsoft).
 

Praktische informatie:

 • Duur sessie: +/- 4 uur
 • Contacteer onze Microsoft expert voor meer informatie
Jeroen Huylebroeck  

Cloud Consultant

jeroen.huylebroeck@bechtle.com
+32 11 39 78 21

Jeroen Huylebroeck  

Cloud Consultant

jeroen.huylebroeck@bechtle.com
+32 11 39 78 21

Interactief

Studenten en docenten kunnen ideeën uitwisselen en met elkaar communiceren zonder hun hand op te hoeven steken, door op natuurlijke wijze te schrijven, tekenen en delen met de Surface-pen. 90% van de docenten zegt dat digitaal schrijven de kwaliteit van hun lesaanbod verbetert.

Intuïtief

Onderwijsprofessionals en studenten werken erg graag met Surface-apparaten. Ze zijn intuïtief in gebruik en eenvoudig te beheren en bieden directe toegang tot vertrouwde Office-bestanden en vertrouwde educatieve apps, waar ze zich ook bevinden.

 

Veelzijdig

Met Surface kan elke plek educatief worden, van het nemen van notities in het klaslokaal tot educatieve apps die studenten thuis kunnen gebruiken. De Surface is licht van gewicht en biedt de flexibiliteit om tussen laptop- en tabletmodus te wisselen. Hierdoor kun je hem overal mee naartoe nemen.

Veilig

Help je organisatiegegevens, eigen-domsrechten en studentinformatie te beschermen met de uitstekende beveiligingsvoorzieningen van Windows 10.

 

Surface producten voor educatie 

Microsoft Surface Go 3

Fabrikant nr.: 
Artikel nr.: 
  Fabrikant nr.: 
  Artikel nr.: 

   Microsoft Surface Laptop 5

   Fabrikant nr.: 
   Artikel nr.: 
    Fabrikant nr.: 
    Artikel nr.: 

     Microsoft Surface Pro 8

     Fabrikant nr.: 
     Artikel nr.: 
      Fabrikant nr.: 
      Artikel nr.: 

       Eligibility Requirements

        

       • In aanmerking komende klant - Voor de doeleinden van deze promotie betekent "in aanmerking komende klant" "onderwijsinstellingen" zoals schooldistricten, hogescholen, universiteiten en openbare en particuliere scholen van het K-12, en universitaire boekwinkels/coöperaties. Individuele personen of groepen studenten of ouders die een directe bulkaankoop doen, komen niet in aanmerking. Verkoop moet plaatsvinden aan of namens de onderwijsinstelling.
         
       • In aanmerking komende partner – Deze promotie wordt aangeboden aan Microsoft Commercial Authorized Device Distributors met een actuele Microsoft Channel Distributor Framework Agreement en die zijn ingeschreven voor het Microsoft Channel Devices Distributor Program.