Events

Filteren op:
Tonen
3 resultaten
Live Event

Op dinsdag 28 september ben je welkom om meer te weten te komen over Bechtle als werkgever. Ontdek hoe het is om te werken bij een multinational aan (Neer)Pelt station. Ben jij de nieuwe collega met een passie voor IT? Zoek je een nieuwe uitdaging binnen een tof team en beschik je over een goede IT (basis-)kennis? Kom ons ontmoeten bij een hapje en een drankje!

28.09.2021, Pelt

Webinar

Onderzoek toont aan dat er een sterke correlatie is tussen organisaties die hun medewerkers een keuze geven in devices en de productiviteit, de creativiteit, de tevredenheid en het behoud van de medewerkers. Technologie speelt een centrale rol in het verbeteren of verslechteren van de werknemerservaring.

Medewerkers de technologie laten gebruiken waarmee ze het meest vertrouwd zijn, biedt veel voordelen voor zowel de werkgever als de medewerker. Met Bechtle DAAS maken we het aanbieden van Employee Choice voor jou eenvoudig en betaalbaar. Daarbij ondersteunen onze DAAS-diensten jouw IT-afdeling, zodat jij je op meer strategische projecten kunt richten.

30.09.2021

Webinar

Wist jij dat er organisaties wereldwijd overstappen naar een datacentrisch bedrijfsmodel? Steeds meer organisaties zijn op zoek naar een storage oplossing dat gebaseerd is op een flexibel platform dat altijd 'aan' en altijd snel is, dat VM's, containers en test/dev mogelijk maakt en dat moeiteloos naar hybrid cloud kan worden uitgebreid. De tijden dat je je op vakantie zorgen moet maken over je datacenter zijn voorbij. HPE Nimble is een sterke oplossing voor wie zijn storage ervaring naar een hoger niveau wil tillen.

01.10.2021, Pelt