De cloud is de toekomst.

Big data, mobile traffic, Internet of Things (IoT), streamingdiensten en toekomstige technologieën genereren allemaal enorme hoeveelheden data. Wereldwijd nemen de datahoeveelheden jaarlijks toe met 40% en naar schatting zullen ze zich tot 2020 met een factor vijf vermenigvuldigen. Bedrijven vragen zich af, hoe ze met deze datastroom moeten omgaan en hoe ze hem moeten beheren en verwerken. Er is een nieuw soort infrastructuur nodig, die agile en flexibel is, en zich kan aanpassen aan nieuwe wensen.

Cloud computing biedt deze voordelen. Veel bedrijven hebben dit al zien aankomen en gebruiken de cloud. Natuurlijk heeft beveiliging topprioriteit. Bedrijven willen hun gevoelige bedrijfsgegevens liever niet buiten hun eigen datacenter opslaan - vooral niet als deze externe datacenters zich in het buitenland bevinden.

Veel cloud-providers reageren op deze zorgen van hun klanten door storage solutions aan te bieden in heel Europa. Het datacenter van Bechtle in Frankfurt voldoet aan de strenge beveiligings- en beschikbaarheidsstandaarden.

Heb je vragen over onze cloud-oplossingen?

Stuur ons een e-mail: direct@bechtle.be of bel ons: +32 11 39 79 00. We helpen je graag verder.

 

Contact

Zakelijke flexibiliteit met één druk op de knop.

Bedrijven kunnen besparen op hun investeringskosten door hun datacenter naar de cloud te verplaatsen en extra server en storage capaciteit in te huren wanneer nodig. Breid jouw infrastructuur uit met één druk op de knop en reageer sneller en flexibeler op veranderde zakelijke wensen.

Voordelen van de cloud.

 • Flexibele, agile IT
 • Lage investeringskosten (CAPEX)
 • Veel services zijn geautomatiseerd
 • Minder tijd nodig voor infrastructuur betekent meer tijd over voor projecten en innovatie
 • Geen ongebruikte resources
 • Hoge beschikbaarheid
 • Schaalbare infrastructuur voor verschillende workloads
   
  • Altijd de nieuwste hardware, middleware en software
  • Snellere en efficiëntere beschikbaarstelling van resources door een software-overzicht van de hele netwerkomgeving
  • Makkelijke set-up van development- en testomgevingen
  • “Gedemilitariseerde zones” (DMZ) kunnen in de cloud worden opgeslagen
  • Snelle disaster recovery
  • Meer zakelijke innovaties door nieuwe cloud-services

   Is cloud computing iets voor jou?

   Alle begin is gemakkelijk – vooral met professioneel advies. Een uitgebreid assessment helpt je te bepalen wat jouw bedrijf echt nodig heeft. Misschien is een hybride cloud-omgeving de beste oplossing. Of wellicht heb je geen grote cloud-oplossing nodig en wil je alleen Software-as-a-Service (SaaS) gebruiken. De voordelen van cloudmigratie voor jouw bedrijf worden duidelijk na een uitgebreide analyse van jouw wensen en behoeften, gepaard met jouw bedrijfsdoelstellingen.

    

   Welke cloud is het beste?

   Als multi-cloud provider krijgen we altijd de vraag: “Welke cloud is het beste? Welke cloud levert alles wat mijn bedrijf nodig heeft?” Het antwoord ligt in het vinden van de juiste combinatie van geschikte vormen van beschikbaarstelling en services. Daarom bieden we een breed portfolio aan cloud-oplossingen van onze partners evenals onze eigen cloud-services aan. Welke cloud kies jij?

   Onze experts adviseren je graag bij het vinden van de juiste cloud en begeleiden je ook bij het implementeren van jouw zakelijke oplossing op maat. Kijk op ons cloud portal voor een breed scala aan services en producten op het gebied van public cloud en business cloud.

   Welke cloud kies jij? Welke cloud je kiest, hangt af waar je hem voor nodig hebt. Bepaalde services kunnen het beste worden geleverd via de public cloud, terwijl voor andere scenario's een private cloud een betere aanpak vormt. Veel bedrijven willen belangrijke klantgegevens of onderzoeksresultaten per slot van rekening niet buiten het eigen bedrijf opslaan. Daarbij moet de aangescherpte Europese Privacyverordening / Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in acht genomen worden, want een overtreding kan zeer duur worden.