Bechtle, your IT partner for a

collaborative future.

Digitale transformatie in een stroomversnelling

Onze manier van werken is niet meer te vergelijken met die van enkele jaren geleden. Enerzijds werd de transformatie in gang gezet door een nieuwe generatie van werknemers en klanten, anderzijds zorgde de wereldwijde pandemie voor een ware stroomversnelling op en naast de werkvloer. Bedrijven stonden plotseling voor de uitdaging om werknemers zo snel mogelijk operationeel te maken om vanaf thuis te werken. Laptops, schermen en IT-accessoires werden in een mum van tijd besteld.

Al snel kwamen veel organisaties erachter dat het aankopen van het juiste IT-materiaal niet voldoende was om een vlotte samenwerking te garanderen. Naast de juiste hardware, is het ook belangrijk dat je de juiste software in huis hebt én dat je weet hoe je deze optimaal moet inzetten. Lees hier meer over in de blog over de collaboration tools.

Het nieuwe normaal

Nu we allemaal zo vertrouwd zijn geraakt met telewerken, is een hybride toekomst de enige mogelijkheid. Veel bedrijven stellen zich de vraag of bestaande meeting ruimtes klaar zijn voor een hybride manier van vergaderen.

Kan een thuiswerkende collega makkelijk inbellen en deelnemen aan de discussie met personen die fysiek aanwezig zijn in de meeting ruimte? Welke mogelijkheden zijn er? Onze IT-consultants ontwikkelden een assessment voor organisaties zoals die van jou om te kijken waar optimalisatie mogelijk is en wat er nodig is om een efficiënte, hybride manier van werken te garanderen. Bij Bechtle zoeken we samen met jou naar een op maat gemaakte Collaboration-oplossing voor de thuiswerkplek én voor de meeting ruimte op kantoor. Want geen bedrijf is hetzelfde.

 
 
Efficiënt hybride vergaderen.

Hybride werken is booming! Maar hybride werken betekent dat je vaker zult vergaderen met personen die op kantoor zijn als jij thuis bent, en andersom. Het is belangrijk dat je hybride vergaderen zo efficiënt mogelijk aanpakt, want vergaderen wordt door hybride werken een grotere uitdaging. Gelukkig kun je hieraan werken. In dit e-book helpen we je graag op weg met enkele tips.

DOWNLOAD HET E-BOOK HIER

 
 
Hybride werken.

De combinatie van remote en on-site werken is alomtegenwoordig.
Leer hoe jouw organisatie de hybride manier van werken minder kost en wat het belooft naar de jobtevredenheid van de werknemers toe.

DOWNLOAD WHITEPAPER

 
 
 
 
De Bechtle Collaboration oplossing.

Bij Bechtle zoeken we samen met jou naar een gepersonaliseerde oplossing voor de thuiswerkplek én voor de meeting ruimte op kantoor. Want geen bedrijf is hetzelfde.
De eerste stap naar de gepaste oplossing is het invullen van een vragenlijst. Jouw antwoorden vormen de basis voor onze Workplace experten (Tomas Kreemers of Yenthe Meeus) om bij jouw bedrijf ter plaatse het Collaboration Assessment uit te voeren.

We hebben jouw toestemming nodig om de Youtube Service te mogen tonen.

We gebruiken Youtube om video-content in te bedden. Deze service kan gegevens verzamelen over jouw activiteiten. Meer informatie hierover vind je in de instellingen.

 
 
Vraag vandaag je assessment aan

 

START AANVRaAG

 

Verspreid het woord

 

 

Wil je weten welke collaboration oplossing het best past bij jouw organisatie? Onze experts komen graag – Coronaproof – naar jouw kantoorruimte om een assessment te maken. Interesse?
 
Vul de vragenlijst in en we contacteren je om een bezoek op jouw kantoor in te plannen.
Waar hecht je het meeste belang aan?

* verplichte velden

Bekijk onze privacyverklaring die je uitgebreid informeert over onze gegevensverwerking en jouw rechten inzake gegevensbescherming.

Powered by:
 

Ontdek meer Bechtle Assessments.