cw08_mainbanner_colaoration-be

DIGITAAL SAMENWERKEN

Digitale transformatie in een stroomversnelling. 

In een tijdperk waarin de manier waarop we werken voortdurend evolueert, is het essentieel om de juiste tools en oplossingen te omarmen die naadloze digitale samenwerking, hybride werken en moderne vergaderingen mogelijk maken. Ontdek de mogelijkheden van digitaal samenwerken zodat grenzen kunnen vervagen en teams altijd en overal met elkaar verbonden zijn. Leer de voordelen van hybride werken kennen waar flexibiliteit en efficiëntie hand in hand gaan. Stel jouw medewerkers in staat om vanaf overal optimaal te presteren. Duik in de wereld van moderne meetings, waar innovatieve technologieën zorgen voor vloeiende, interactieve en boeiende vergaderervaringen. 

 

"Samenwerking is de sleutel tot succes in het moderne bedrijfsleven. Door de synergie CONTACT tussen geavanceerde samenwerkingstools, moderne meetingruimtes en flexibele hybride werkomgevingen te benutten, transformeren bedrijven hun mogelijkheden. Verhoog de productiviteit en stimuleer innovatie door de kracht van digitale samenwerking te omarmen." - Tomas Kreemers, Presales Consultant 

 

 

Jouw expert voor digitaal samenwerken.

Tomas Kreemers, expert in digitaal samenwerken, staat voor je klaar. Hij biedt gerichte oplossingen en begeleiding op het gebied van digitale samenwerking, om jouw organisatie optimaal te ondersteunen. Neem contact op voor advies op maat en profiteer van zijn expertise in het efficiënt bevorderen van digitale samenwerking binnen jouw bedrijf.

contact

 

Communicatie- en samenwerkingstools 

Verbeter jouw bedrijfscommunicatie en samenwerking in de moderne werkomgeving met Unified Communication & Collaboration (UCC). Of je team nu op kantoor is of verspreid werkt, UCC zorgt voor moeiteloze bereikbaarheid op elk apparaat. Ervaar transparante samenwerking met duidelijke aanwezigheidsstatussen, zoals die in Microsoft Teams, en profiteer van geïntegreerde communicatievormen. Deel bestanden eenvoudig en plan afspraken naadloos. UCC doorbreekt afdelingsgrenzen en stimuleert een soepele digitale transformatie, waarbij communicatie en productiviteit naadloos samenkomen voor een effectieve samenwerking, zowel intern als extern. Maak je klaar voor een geoptimaliseerde en verbonden werkomgeving met UCC. 

collaboration-3
collaboration-4

 

Moderne meetingruimtes

Optimaliseer samenwerken met moderne vergaderoplossingen om jouw collega’s de vrijheid te geven om efficiënt samen te werken, ongeacht de locatie. Goed ingerichte vergaderruimtes zijn cruciaal voor innovatie en sterke synergiën tussen verschillende afdelingen. Of het nu gaat om hybride werken of kantooromgevingen, onze AV-oplossingen passen zich aan jouw behoeften aan: van traditionele vergaderruimtes tot creatieve huddle rooms met videoconferencing. Laat onze experts jouw vergaderruimtes voorzien van de nieuwste AV-middelen, ondersteund door toonaangevende fabrikanten, zodat ze de ideale setting worden voor zowel spontane brainstormsessies als grote conferenties. 

collaboration-4

 

Hybride werken 

Ontdek de kracht van de hybride werkplek en maak jouw werkomgeving flexibeler dan ooit! Bij ons geloven we dat hybride werken meer is dan alleen thuis en/of op kantoor zijn. Het draait om een volledig concept voor digitaal werken, afgestemd op jouw team, management en IT-infrastructuur. Wij begrijpen dat het niet alleen gaat om herinrichting van kantoren, maar ook om het optimaliseren van thuiswerkplekken. Ontdek onze workspace-oplossingen, collaboration tools en cybersecurity- strategieën die perfect passen bij jouw hybride werkomgeving. Maak je klaar voor een geoptimaliseerde en persoonlijke werkervaring! 

collaboration-5

De voordelen van digitaal samenwerken: 

Efficiënt samenwerken en transparant communiceren 

 

 

Collega’s kunnen eenvoudig kennis en documenten delen

 

 

Optimale, technische inrichting voor kleine, middelgrote en grote vergaderruimtes

 

 

Mobiele toegang tot gegevens en applicaties

 

 

Productiviteit, overal ter wereld

Gelukkige en gemotiveerde werknemers dankzij moderne en gebruiksvriendelijke inrichting 

 

 

Wil jij meer weten over IT-werkplekken? 

Laat je gegevens achter en neem contact met ons op.

* verplichte velden

Bekijk onze privacyverklaring die je uitgebreid informeert over onze gegevensverwerking en jouw rechten inzake gegevensbescherming.