Managed Workplace Services.

Werkplekbeheer wordt steeds complexer. Deze ontwikkeling is niet meteen op het eerste gezicht te zien. Pas bij goed kijken, wordt duidelijk hoeveel supportsystemen zich om de medewerkers heen hebben gevormd. Dit zijn allemaal tools en processen die zijn ontstaan en moeten worden geïmplementeerd en onderhouden. Dit begint met de beschikbaarstelling van hardware, software en communicatietools en reikt tot het onderhoud van de hele infrastructuur. Daarom wordt een slim workplace management steeds belangrijker. Hoeveel overhead en complexiteit kan een organisatie aan en dit intern organiseren, terwijl dit afleidt van de core business? Bechtle herkent deze uitdaging en helpt organisaties om zichzelf te helpen.

cw43_image-managed-workplace-services-de-03

Workplace management: Hoe medewerkers efficiënter kunnen werken met managed workplace.

Bechtle Managed Services helpen organisaties focussen op bedrijfskritische taken. Zo kunnen medewerkers productiever en effectiever werken, zonder zich zorgen te hoeven maken om administratieve zaken. Workplace management betekent dat specialisten de tools en supportsystemen voor jouw medewerkers beheren en onderhouden. Managed Workplace Services betekent, met andere woorden, dat iemand anders ervoor zorgt. Hiermee zijn duidelijk minder administratieve taken gemoeid, wat betekent: meer efficiëntie en medewerkers die zich kunnen concentreren op hun werk.

Managed Workplace Services creëren ook duidelijke structuren en vaste contactpersonen voor support en onderhoud van apparaten en systemen. Mocht een apparaat kapot gaan, dan is een reserveapparaat snel ingericht. Van de IT-Helpdesk en facturatie van meerdere clouddiensten tot de administratie en beschikbaarstelling van aparte systemen in een organisatie – workplace management en managed services reduceren de complexiteit en creëren meer efficiëntie en duidelijke verantwoordelijkheden. Daarvan profiteren het management en alle medewerkers.

Business Manager Modern Workplace

Christian Malzacher

Wij zijn jouw sterke IT-servicepartner die jou ontzorgt, zodat jij meer tijd hebt voor jouw business.

Managed workplace: Bechtle ontlast jouw organisatie en vereenvoudigt werkprocessen.

De productiviteit van moderne werkplekken baseert op het juiste, betrouwbare samenspel van diverse systemen en processen met geschikte software-oplossingen die op betrouwbare hardware lopen en worden gebruikt door getrainde medewerkers. Onderhoud en support van zowel hardware als software zorgen er tenslotte voor dat de IT-omgeving een efficiënte tool is die geen extra werk geeft en ook geen veiligheidsrisico wordt. Want anders hebben organisaties indirecte kosten door downtime, leveren van vervangende onderdelen/apparatuur en onderhoud niet meer in de hand. 

Tegelijkertijd neemt de complexiteit van de boekhouding en support toe naarmate er meer contracten zijn met leveranciers en distributeurs. Een groeiende mix van softwarelicenties, koopcontracten en cloudabonnementen veroorzaakt dagelijks onnodige complexiteit. Ook hierbij helpen managed services om duidelijke structuren te creëren en het aantal contactpersonen en contractpartners te minimaliseren.

Managed workplace van Bechtle:

1.
Bechtle SMART Workplace – modern beheer van werkplekken.

2.

Device as a Service – flexibiliteit bij de aanschaf.

3.

Cloud Licence Management – het goede gevoel van de juiste licenties.

4.

Service Desk – ondersteuning voor jouw medewerkers.

5.

Managed Installation – professionele voorbereiding van de uitrol.

6.

On-site services – onze lokale experts.

Bechtle SMART Workplace.

Bechtle SMART Workplace zorgt ervoor dat de kosten voor tools incl. bijbehorende kosten transparant en planbaar zijn. Klanten krijgen software en onderhoud van één partner tegen een vast tarief. Daarmee profiteren ze van een duidelijk prijsmodel en komen ze niet voor dure verrassingen te staan. En hierbij is Bechtle jouw partner voor alles: voor configuratie en onderhoud van laptops/pc's, installatie en facturatie van Microsoft Office 365 en niet in de laatste plaats voor user support. 

Bechtle levert ook de juiste notebook en desktop clients evenals beheer- en servicepakketten op maat, afhankelijk van de individuele eisen. Als je voor het basispakket gaat, krijg je beheer en onderhoud van Office 365, configuratie van eindapparaten, Microsoft Intune en realtime security monitoring in één.

Device as a Service

Device as a Service.

De aanschaf van eigen hardware, zoals laptops en desktops, vormt in meerdere opzichten een risico. De boekhouding moet ze afschrijven en de eigen IT-afdeling ruziet in geval van defecte apparatuur met de fabrikant of de leverancier over vervanging en zaken die onder de garantie vallen. Als de apparaten worden afgedankt, blijven ze een aansprakelijkheidskwestie vormen, want commerciële verkopers moeten garantie geven op deze oude apparaten en de inkomsten weer verrekenen. Dit leidt ertoe dat afgedankte apparaten worden weggegeven of heel goedkoop verkocht aan commerciële hardware-recyclebedrijven. Steeds minder bedrijven willen zich bezig houden met dit soort thema's; daarom biedt Bechtle diverse pakketten voor Device as a Service aan.

Hun meerwaarde:

Geen investeringskosten.

 

Transparante kosten per maand.

 

Lagere belasting van IT-middelen.

 

Altijd de nieuwste apparaten.

 

Continue support: op afstand en on-site hardware-support service.

 

Voor jou klantspecifiek geconfigureerd.

 

Bijbehorende services bij de apparatuur – één contract met één partner.

 

Eenvoudig schaalbaar naar wens.

 

Met Bechtle Device as a Service (DAAS) hebben organisaties niet langer de verantwoordelijkheid voor hardware-procurement. Eén vast maandelijks bedrag per pc incl. snelle vervanging en logistiek maakt de totale kosten eenvoudig; je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Naast de nieuwste hardware bevat dit maandelijks bedrag ook IT-lifecycle-services zoals software-updates en gebruikerssupport. Dit geeft jou meer tijd voor belangrijkere zaken en jouw medewerkers krijgen de beste uitrusting die altijd werkt.

Softwarelicentie en multi-cloud.

Als organisaties gebruik maken van clouddiensten dan hebben ze toegang tot veel verschillende implementatiemodellen en aanbieders, waaronder Software as a Service (SaaS), Platform as a Service (PaaS) en Infrastructure as a Service (IaaS), vaak van Amerikaanse bedrijven met een Europees hoofdkantoor in Luxemburg of Ierland. En dat is precies waarom deze clouddiensten vervelend zijn voor jouw boekhouding en inkoop: elke service heeft een ander facturatiemodel en een andere contactpersoon, wat alles alleen maar onnodig ingewikkeld maakt. Maar hier komt Bechtle om de hoek kijken! Wij maken het pad begaanbaar door de jungle aan cloud-contracten en zorgen voor de nodige transparantie. Met de Bechtle Clouds Marketplace reduceer je jouw cloudstructuur tot één partner in Duitsland voor al jouw clouddiensten.

Je profiteert van één dashboard dat gebruik en kosten in één oogopslag zichtbaar maakt en ook van de multi-cloud die toegang geeft tot de services van alle grote hyperscalers en business-SaaS. Bechtle zorgt voor de cloud-licenties en ondersteunt jouw cloud-initiatieven met advies, bedrijfsklare implementatie en support. Van Amazon Web Services (AWS), Google en Microsoft tot de Bechtle Virtual Private Cloud, Bechtle begeleidt en ondersteunt jou vanaf de eerste stap op weg naar de cloud – zelfs bij gegevensopslag in een datacenter in Duitsland en bij de integratie in beproefde Bechtle-processen.

Wat is een managed workplace?

Een managed workplace is een service of een servicepakket voor de gecentraliseerde implementatie van moderne tools voor medewerkers door een serviceprovider, inclusief hardware, services en infrastructuur. Bedrijven kunnen hiervan profiteren, doordat ze het aantal serviceproviders en leveranciers kunnen verlagen en zodoende de organisatorische complexiteit kunnen verminderen. En dat is lang niet alles! Invoicing en andere administratieve taken worden tot een minimum gereduceerd, net als het aantal contactpersonen voor support en onderhoud, terwijl processen geoptimaliseerd worden en snel aangepast kunnen worden aan gestandaardiseerde eisen.

Bechtle Service Desk

Bechtle Service Desk – wij staan altijd voor jou klaar.

Als de workflow in je bedrijf of organisatie wordt onderbroken, kan dit tot vertraging leiden bij belangrijke projecten en veel tijd en geld kosten. De Service Desk van Bechtle is dé oplossing: Bij al jouw vragen en problemen staan wij direct voor jou klaar. Onze gekwalificeerde medewerkers bij de moderne Remote Shared Service Desk dragen snel de juiste oplossingen aan. Zij ondersteunen je met het classificeren en oplossen van storingen evenals met aanvragen voor onder andere standaardtoepassingen, printaanvragen, roaming user en hardware-problemen.

cw43_image-managed-workplace-services-de-05

Managed Services.

De markt voor managed services groeit continu verder en steeds meer bedrijven vertrouwen op services van Managed Service Providers. Bij managed services geef jij als klant de verantwoordelijkheid voor de complete IT, of een duidelijk gedefinieerd deel daarvan, aan een externe IT-serviceprovider af, waarbij de geleverde services onder Service Level Agreements (SLA) vallen. Dit zorgt ervoor dat de gedefinieerde services op tijd en voor de overeengekomen hoeveelheid worden geleverd. Voorbeelden daarvoor zijn de managed workplace en het managed datacenter: Bechtle neemt hierbij o.a. het beheer van serverbesturingssystemen (OS) van jou over, zodat jij kunt vertrouwen op up-to-date gepatchte systemen, stabiele bedrijfsprocessen, duidelijke onderhoudskaders en een hoogwaardige service.

Naast het verminderen van de personele werkdruk zijn de snelle implementatie van nieuwe technologieën, de minimalisering van risico's (bijv. technologieën, financiële voorwaarden en wetten) en het beperken van het budget voor IT-trainingen vaak redenen voor managed services. Tegelijkertijd ontstaat door managed services een duidelijke kostenstructuur voor het beheer van een zakelijke infrastructuur en haar hardware. 

Met Bechtle Managed Services kan jouw organisatie zich helemaal richten op haar core business. Gebruik onze Managed Services, zodat jouw medewerkers zich kunnen focussen op hun werk. Het Bechtle Operations Team is gespecialiseerd in het leveren van efficiënte services en heeft jarenlange ervaring met professionele operationele diensten.

On-site Services.

Als specialist in jouw branche wil jij je vooral focussen op jouw core business. Je hebt daarom niet voor elk IT-project en elke nieuwe infrastructuur interne experts nodig. Bechtle levert professionals bij jou in de buurt die jou strategisch advies geven en zorgen voor project- en operationele ondersteuning. Welke nieuwe trends en oplossingen helpen jouw organisatie vooruit? De infrastructuurexperts van Bechtle hebben het antwoord hierop dankzij hun jarenlange ervaring.

Bechtle heeft eveneens on site-experts voor al jouw IT-bottlenecks, maar we nemen ook de bedrijfsverantwoordelijkheid voor jouw lokale infrastructuur van jou over. Voor onderhoud en reparatie, de uitrol van hardware, medewerkerssupport of complete datacenter services – Bechtle is jouw betrouwbare partner voor een langdurige en persoonlijke samenwerking, van de evaluatie van nieuwe projecten, lifecycle management van jouw infrastructuur en client management tot het beheer van servers, databases, SAP-systemen en lokale netwerken. Met de Bechtle On-site Services profiteer je van professionals bij jou in de buurt en van een uniforme facturatie van alle services. Jij bepaalt of je professionals nodig hebt naar behoefte of permanent voor een specifieke operationele activiteit.

Wil je advies van één van onze experts over managed workplace services?


Maak nu gratis een afspraak en werk efficiënt samen. Je kunt moderne technologieën ervaren in één van onze digital workplace-ruimtes.

* verplichte velden

Bekijk onze privacyverklaring die je uitgebreid informeert over onze gegevensverwerking en jouw rechten inzake gegevensbescherming.