Meer dan 20 jaar ervaring in IT-projecten voor non-profitorganisaties in Europa

Bechtle heeft meer dan 20 jaar ervaring in IT-oplossingen op maat. Bovendien strekt ons werk in de publieke sector zich uit over heel Europa. Dankzij ons betrouwbaar netwerk van specialisten en leveranciers, staan we sterk in internationale leveringen met vaste prijzen voor meerdere landen. Ons cross-country delivery aanbod maken we waar dankzij onze internationale partners. Wij voorzien fysieke of digitale werkplekken, of verzorgen volledige IT- en netwerkinfrastructuren. Databeheer, veiligheidsmanagement of storage: bij ons kun je voor al deze zaken terecht. In een internationale context kan je bovendien multibranded te werk gaan, waarbij wij steeds de eigenheid van bepaalde omgevingen respecteren en tegelijk een landeigen product en merk gebruiken.

Onze Global IT Alliance (GITA) garandeert een op maat gemaakte IT-oplossing op internationaal niveau  

Internationale leveringen zijn de toekomst in een wereld waarin ook de publieke sector zich meer en meer internationaliseert. Bechtle is de IT-partner van klanten in de publieke sector in 14 Europese landen. Wereldwijd zijn we aan een sterke opmars begonnen. Om deze groei dag na dag waar te maken, gaan we allianties aan met internationale en gerespecteerde IT-partners. Zij staan garant voor de service en kwaliteit die je gewoon bent van Bechtle. Partners die voldoen aan de hoge standaarden, treden toe tot onze Global IT Alliance (GITA), waardoor we een grootschalige en internationale dienstverlening mogelijk maken.

IT-procurement over de grenzen heen met Bechtle

Het internationale netwerk van Bechtle, bestaande uit diverse IT-partners, laat ons toe om scherpe prijzen te krijgen voor de aankoop van IT-oplossingen en de nodige hardware en software. Om duurzame en uniforme IT-standaarden zo effectief mogelijk toe te passen, zorgen wij bij het opstellen van de procurement-plannen voor alle internationale vestigingen. Je hebt hierbij de keuze om voor je non-profitorganisatie dezelfde hardware en software aan te kopen, of je kunt ook regionaal verschillen toepassen. We leggen je een duidelijk dossier voor op basis van onze research en gesprekken met onze partners. Hierbij luisteren we in de eerste plaats naar jouw wensen. Als klant beoordeel jij het uniforme en gestandaardiseerde eindresultaat.

Aanbestedingen, tenders en projecten voor veranderingsprocessen: Bechtle is jouw aanspreekpunt

Wens je in je non-profitorganisatie internationaal te opereren en wil je geen kostbare tijd stoppen in het zoeken naar regionale IT-partners? Ons internationale GITA-netwerk en onze ruime ervaring met tenders en aanbestedingen in de non-profitsector zorgt ervoor dat je op beide oren kan slapen tijdens intensieve veranderingsprocessen.