Scwitch, samenaankoop headsets en hybride vergadersystemen.

  1.  

Webportaal voor al uw vragen, bestellingen en advies op maat.

Webshop login

 

 

Welkom bij de Scwitch samenaankoop van headsets en hybride vergadersystemen via Bechtle. Op dit online webportaal voorzien wij algemene informatie, een ruim aanbod headsets, accessoires en hybride vergaderoplossingen. Binnen Bechtle Group BE Public N.V. zijn er twee fulltime ervaren accountmanagers die aan Scwitch worden toegewezen, één externe en één interne. Deze persoonlijke accountmanagers vormen het eerste aanspreekpunt voor alle vragen.

Bechtle is zodanig ingericht dat de toegewezen contactpersonen u kunnen ondersteunen ongeacht het type vraag, ongeacht of deze betrekking hebben tot problemen aangaande een levering, een (openstaande) bestelling, facturatie of een defect. Uw persoonlijke accountmanager maakt deel uit van een nauw samenwerkend team. Op deze manier trachten we de continuïteit te garanderen. Uw vaste interne accountmanager zal mevr. Steffanie Biesemans zijn. Zij zal, samen met Sabri, de strategische partner zijn voor al uw vragen. Elk beschikken ze eveneens over genoeg technische achtergrond om een eerstelijnsondersteuning te bieden. De voor Scwitch centrale personen binnen Bechtle kunnen bereikt worden via telefoon, e-mail of via de website of Bechtle.com webshop.

 

Heb je vragen voor Bechtle?
Mail uw gedetailleerde vraag naar: scwitch.public-be@bechtle.com of bel naar uw accountmanager Steffanie Biesemans. 

Heb je vragen voor Scwitch?
Alle informatie over deze samenaankoop kan je vinden op https://scwitch.be/samenaankoop/

Sabri Moudallel

Framework Responsible
Bechtle Public Belgium
sabri.moudallel@bechtle.com

 

 

Steffanie Biesemans

Framework Support
Bechtle Public Belgium
steffanie.biesemans@bechtle.com
 

 

Sabri Moudallel

Framework Responsible
Bechtle Public Belgium
sabri.moudallel@bechtle.com

 

 

 

Steffanie Biesemans

Framework Support
Bechtle Public Belgium
steffanie.biesemans@bechtle.com
 

 

Headsets.

Virtuele teams zijn vandaag niet meer weg te denken. Collega’s werken vanuit verschillende locaties met elkaar samen. Ontdek alle producten onder de productgroep Headsets.

Hybride Vergadersystemen.

Met moderne vergaderoplossingen maak je het jouw medewerkers gemakkelijker om samen te werken. Vergaderruimtes zijn dé plek waar ideeën ontstaan en waar communicatie plaatsvindt.

Modern Vergaderen Op Maat.

Modern Meetings verlagen de reiskosten, besparen tijd en verhogen de productiviteit. Maak een afspraak met onze Modern Meeting consultant en krijg advies op maat. 

Registreren of Bestellen.

Het plaatsen van een bestelling of het opzoeken van productinformatie kan relatief gemakkelijk, namelijk door ons gepersonaliseerde webportaal genaamd Bechtle.com. Alvorens je een bestelling kan plaatsen of informatie kan bekijken dien je te registreren. Ook het volledige aanbod headsets en vergaderoplossingen kan je raadplegen zodra je bent geregistreerd. Dat doe je volgens deze drie kleine stappen:
 

1. Vul deze PDF in op de Scwitch opgeving.
2. Zodra de PDF is ingevuld dien je deze nog te verzenden. (klik op de groene "Formulier Verzenden" knop in de pdf)
3. Registreer jezelf hier op de Bechtle.com omgeving.
 

Binnen de 24 uur ontvang je een definitieve bevestiging van onze accountmanager. Uw account is dan aangemaakt en voorzien van de juiste prijzen. Binnen het online bestelplatform, worden verschillende autorisatieniveau ’s aangebracht. Op die manier verzekeren we de nodige autorisatie bij elke uitgaande order. Nadat de order geautoriseerd wordt aan uw kant, komt deze binnen de minuut aan in het centrale Bechtle systeem, waar deze onmiddellijk naar Bechtle Group BE Public N.V. wordt verstuurd voor verwerking. Wij kijken het order na en wanneer alles in orde is, zetten wij de bestelling door middel van een paar muiskliks van een leidinggevende medewerker door naar het Europese Bechtle aankoopteam, of via XML naar de leverancier met stock voor onmiddellijke uitlevering. Vanuit eender welke locatie kan een order geplaatst worden voor alle andere gewenste vestigingen.

Aanbod Vergadersystemen.

De vergaderoplossingen aangeboden door Bechtle zijn op basis van de beschikbare informatie. Alle uit de uitvraag aangeboden oplossingen die Bechtle aanbiedt zijn USB-oplossingen die volledig plug-and-play zijn. De bedoeling is dat men deze devices via de bijgeleverde USB-kabel inplugt in een laptop, waar dan de video conference applicatie op draait. De laptop herkent het device simpelweg als USB-device en wordt in vele gevallen automatisch ingesteld als apparaat te gebruiken tijdens video calls. Hieronder een overzicht en toelichting van de verschillende conference devices dat Bechtle aanbiedt. Voor specificaties over de aangeboden hardware, of om deze plug & play vergadersets te bestellen dien je te registreren.

We bieden Plug & Play sets aan ter ondersteuning van het moderne vergaderen (hybride vergadersystemen). U kan dus snel en eenvoudig een set naar keuze bestellen. De Plug & Play sets zijn onderverdeeld in:

  • Hybride vergadersysteem tot 6 personen.
  • Hybride vergadersysteem tot 20 personen.
  • Hybride vergadersysteem vanaf 20 personen.
  • Of kies voor een vergadersysteem op maat, te starten met een persoonlijk advies van onze AV Solution Advisor.
        
     
Startersaanbod.
Oplossing voor kleine vergaderzaal (6 personen). Jabra Panacast + Speak 710.

Voor de kleine ruimte van 6 personen, bieden we de Jabra Panacast in combinatie met een Jabra Speak 710 aan. De Jabra Panacast is een webcam met een kijkhoek van maximum 180° die geschikt is voor kleinere vergader ruimtes. Om een speaker en microfoon te voorzien, bieden we in de bundel een Jabra Speak 710 aan. Om deze te connecteren met een laptop, voorzien we een USB hub waar zowel de Panacast als de Speak aan geconnecteerd worden met USB, waaruit dan één USB kabel vertrekt om in de laptop te pluggen.

tot 6 personen

Oplossing voor middelgrote & grote vergaderzaal (20 & +20 personen).

Voor de grotere ruimtes bieden we de nieuwe Jabra Panacast 50 aan. Deze heeft ook een kijkhoek van 180° en ingebouwde speakers en microfoons die een bereik kunnen hebben van een 10-tal meter. Dit device is perfect voor middelgrote tot grotere meeting rooms. In een wereld waarin we meer dan ooit fysiek afstandelijk zijn, hebt u geweldige audio en video nodig voor uw vergaderingen op afstand. Maar u moet uw kantoren en samenwerkingsruimten ook veiliger maken voor iedereen die ze gebruikt. Met onze toonaangevende professionele audio, geavanceerde en innovatieve 180°-videotechnologie en unieke intelligente functies, kunt u met PanaCast 50 weer veilig en sociaal vergaderen op afstand - hoe uw 'nieuwe normaal' er ook uitziet.

Tot 20 personen  Vanaf 20 personen

Premiumaanbod.
Oplossing voor kleine vergaderzaal (6 personen) – Logitech Meetup

De Logitech Meetup is een all-in-one camera bar met ingebouwde speakers en microfoons die vooraan de ruimte onder of boven het display gemonteerd kan worden. Het voordeel bij dit soort oplossing is dat je een minimum aan kabels hebt, met als enige de USB-A kabel. Overeenstemmende audio en video vooraan in de ruimte is slechts de eerste stap voor natuurlijke gesprekken. RightSound™-technologieën omvatten een beamforming-microfoonarray die spraak vastlegt, automatisch harde en zachte stemmen nivelleert en achtergrondgeluid onderdrukt.

 

De MeetUp past de camerapositie en zoom automatisch aan met behulp van de computervisie van RightSight™ om iedereen in de ruimte te detecteren en in beeld te brengen.

Tot 6 personen

Oplossing voor middelgrote & grote vergaderzaal (20 & +20 personen).

Voor de grote ruimte van 20 personen bieden we de modulaire Logitech Rally Plus camera aan. Dit is een bundel die een Pan/Tilt/Zoom camera, afzonderlijke speakers, microfoons voor op tafel, en de nodige hubs bevat. Deze oplossing wordt door middel van een USB kabel aangesloten aan een laptop. Je kan dan eender welke applicatie op de laptop opstarten om de setup te gebruiken als camera/speakers/microfoons.
Voor de ruimte van meer dan 20 personen bieden we hetzelfde systeem aan maar met extra microfoons die je kan daisychainen aan elkaar, tot maximum 8 stuks. Op die manier kan dit systeem voor elke ruimte aangeboden worden, en naarmate de grootte kan het systeem al dan niet uitgebreid worden. Rally past zich met behulp van AI, menselijke waarneming en geautomatiseerd PTZ aan de vergaderdynamiek aan en richt de camera op de mensen die aan het woord zijn.

Tot 20 personen  Vanaf 20 personen

  
Vergadersysteem op maat.
Te starten met een persoonlijk advies van onze AV Solution Advisor.

Om succesvol een video call op te zetten heb je verschillende onderdelen nodig. Een of meerdere camera's, speakers, één of meerdere microfoons, een processor of computer die de rekenkracht voorziet om de video conference applicatie te draaien, enzovoort. Los van de keuzemogelijkheden aan hardware heb je ook verschillende conference applicaties (MS Teams, Webex, Zoom,...). Omdat de keuzemogelijkheden enorm ruim zijn bieden we in veel gevallen advies op maat aan. Om te garanderen dat u het maximale uit uw configuratie haalt en we met alle specifieke wensen kunnen rekening houden. Denk maar aan het verschil in vergaderruimtes aangaande stroomvoorziening, internetverbinding, daglicht, muurbevestigingsopties, ...

Hoe de onderdelen dus gemixt en gematched worden kan echter op een heleboel manieren. We bieden een kennismakend gesprek aan om uw specifieke situatie te bekijken. Indien nodig kan een consultant op locatie uw unieke situatie komen bekijken. Hiervoor maken we na ons kennendmakend gesprek een offerte op en bent u zeker dat u het maximale uit uw configuratie haalt. 

Maak een afspraak of stel je vragen aan onze solution advisor.
audiovisual.direct-be@bechtle.be

Klik op de onderstaande link om een advies op maat te krijgen van onze solution advisor.
Headsets Aanbod.
Welke headset kies je nu?

In veel gevallen is dit een geheel persoonlijke keuze. Toch zetten we even enkele kleine verschillen op een rijtje en geven we je drie headsets die we het meest zien terugkomen in moderne werkplekken. Kies je voor in ear oordopjes, of een traditionele headset die altijd over je oor gaat of op het oor staat. In het laatste geval is er sprake van een on ear koptelefoon. Ze sluiten je oren af, maar je zult evengoed wel aardig wat omgevingsgeluid horen. Een koptelefoon wil je netjes wegstoppen in een hoesje of case en moet je doorgaans ook in- en uitklappen om te kunnen gebruiken. Hoewel in ear oordopjes zich in rap tempo ontwikkelen, is de algemene visie dat je met een koptelefoon nog steeds de beste geluidskwaliteit hebt, omdat er meer ruimte voor hoogwaardige techniek en isolatie is. Neem bijvoorbeeld de frequentie, ook wel het geluidsniveau genoemd. Een koptelefoon kan zó’n wijde frequentie hebben, dat het geluid vergelijkbaar is met het bijwonen van een live-concert. Dit is met het in ear oordopjes gewoonweg niet mogelijk. Anderen zijn dan weer fan van over ear headsets omdat die de druk op het oor wat verminderen. Dat kan handig zijn wanneer je uren per dag moet vergaderen.
          

Maak zelf je keuze uit enkele veel voorkomende modellen.

Headsets

 

Service na verkoop.

De dienstverlening van Bechtle stopt niet na een succesvolle uitlevering van de gewenste goederen. Wanneer een artikel defect gaat onder garantie, of indien er sprake van een DOA (dead on arrival), of een artikel dat verkeerd in bestelling geplaatst werd, dan staat Bechtle steeds klaar om SCWITCH met raad en daad bij te staan en het euvel te verhelpen. Op alle toestellen die wij aanbieden, zit standaard minimaal 2 jaar garantie. Een rma of defect onder garantie kan worden aangemeld via het online Bechtle.com platform (24/7). Let wel, de rma-procedures kunnen per fabrikant verschillend zijn. Daarom zullen de contactpersonen binnen Bechtle steeds hun best doen om u de snelst mogelijke manier om tot een oplossing te komen aan te reiken.

RMA Aanmelden