De kantoormedewerker:

Werkt de meeste tijd op kantoor en maar af en toe thuis. 

De kantoormedewerker heeft een vaste werkplek op kantoor en is hier ook altijd op vaste werktijden te vinden. Zijn desktop en monitor zijn perfect afgestemd op zijn zithouding en direct daarnaast staat een vaste telefoon. In de koffiehoek staat een beker met zijn naam erop. Hij heeft steeds vaker ook een notebook om notities te maken tijdens meetings of om weleens van thuis uit te kunnen werken. Daarom bevindt zich op zijn werkplek sinds een tijdje een docking station. Als hij niet op kantoor werkt, gebruikt hij software zoals Teams of Jabber om te bellen.

Op een vaste werkplek is een toetsenbord een must. Bij ons kun je kiezen uit toetsenborden met en zonder kabel in diverse uitvoeringen. Standaard, fluisterstil of waterbestendig – ook voor jouw medewerkers hebben wij het juiste toetsenbord.
Hier vind je alle toetsenborden.

ONTDEK ZE HIER

Naast een goed toetsenbord mag een goede muis niet ontbreken. Wij bieden jou diverse opties: met kabel, dongle of Bluetooth, ergonomisch of zelfs waterbestendig.
Bekijk ons assortiment.

ONTDEK HET HIER

Tegenwoordig werkt bijna iedereen met een notebook. Door een docking station te gebruiken, hoef je niet eerst diverse kabels te verbinden en kun je meteen aan de slag. Ook hierbij kunnen we jou ondersteunen met een breed productassortiment en diverse mogelijkheden.

ONTDEK ZE HIER