Articona Work-Types

ARTICONA – maximale productiviteit.

Zo koop je de juiste accessoires voor de juiste persoon op de juiste plek.

 

Organisaties kopen allang niet meer voor elke medewerker hetzelfde apparaat. De werkwijzen en taken van individuele medewerkers zijn vandaag de dag te verschillend voor een one-size-fits-all aanpak. Waarom zou je het bij accessoires dan anders aanpakken?

De ene heeft een hub nodig voor zijn vloot aan externe apparaten, de ander heeft op zakenreis een mobiele printer en weer een ander moet thuis gemakkelijk zijn tweede beeldscherm kunnen aansluiten. Wie wil nou elke dag voor elke mogelijke situatie een koffer met accessoires meeslepen?

Om een overzicht te verkrijgen van de verschillende eisen en werkstijlen in jouw organisatie, is een op criteria gebaseerde segmentatie van het personeel aan te bevelen. De medewerker die thuis werkt, heeft andere accessoires nodig dan de medewerker die veel onderweg is. De medewerker met een typische kantoorwerkplek zou met de top tools van een IT-professional helemaal niks weten aan te vangen. We hebben de medewerkers daarom ingedeeld in vier verschillende typen met de bijbehorende producten die ze nodig hebben.

Misschien herken je hierin wel jouw medewerkers. Zo niet, dan is dat ook niet erg. We weten dat elke organisatie anders functioneert en evalueren graag jouw personeel om op basis daarvan aanbevelingen te doen voor de juiste accessoires. Neem gewoon contact op met jouw accountmanager bij Bechtle of stuur een mail aan contact@articona.eu!

Articona Desk-based worker
De kantoormedewerker:

Werkt de meeste tijd op kantoor en maar af en toe thuis.

LEES MEER

Articona Hybrid worker
De hybride medewerker:

Werkt ongeveer 50 % op kantoor en 50 % extern.

LEES MEER

Articona Road warrior
De “road warrior”:

Werkt de meeste tijd onderweg.

LEES MEER

Articona Tech wizard
De techneut:

Werkt de meeste tijd op kantoor en maar af en toe extern.

LEES MEER