Hybrid worker

De hybride medewerker:

Werkt ongeveer 50 % op kantoor en 50 % extern.

De hybride medewerker werkt deels op kantoor en deels extern, bijvoorbeeld thuis. Hij werkt het meeste op zijn notebook en heeft soms ook een extra tablet. Vaak heeft hij nog een vaste werkplek op kantoor, maar steeds vaker heeft hij een zo genoemde flexplek. Deze heeft een docking station, toetsenbord en muis evenals een beeldscherm. Omdat hij vaak extern werkt (bijvoorbeeld bij een klant op locatie), gebruikt hij diverse accessoires die hem het werk vergemakkelijken. Thuis heeft hij ook een ingerichte werkplek, zodat hij ook hier efficiënt kan werken of na een dag in de buitendienst nog digitaal zijn “papierwerk” kan doen. Zijn werktijden variëren, afhankelijk van de werkomvang en -locatie.

 

cw17_images_articona-hybrid-worker_smartphone-case-de

Omdat deze medewerker vaak onderweg is, heeft hij niet alleen accessoires nodig voor de vaste werkplek, zoals toetsenbord, muis en docking. Vaak werkt hij snel even via zijn mobiele telefoon. En dan is een goede bescherming van het apparaat belangrijk. Natuurlijk speelt design tegenwoordig een belangrijke rol. Met onze mobiele telefoon hoezen en screenprotectors ben je goed uitgerust tegen krassen en vallen, en ze zien er ook nog mooi uit.
ONTDEK ZE HIER

cw17_images_articona-hybrid-worker_case-de

Ook de tablet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Daarom hebben we ook daarvoor de juiste oplossing voor elke medewerker. Van standaard hoes en rugged case tot hoezen met een ingebouwd toetsenbord – we hebben ze bijna allemaal. Vooral op onderwijsgebied, speciaal voor scholen en universiteiten, hebben wij een goed assortiment.
LEES MEER

cw17_images_articona-hybrid-worker_tasche-de

Natuurlijk mag het juiste transportmiddel niet ontbreken als je onderweg bent. Met onze sleeves en tassen is jouw apparaat prima beschermd tegen krassen, vuil en vallen. Onze tassen zijn verkrijgbaar in de maten van 12 inch tot en met 17 inch. Onze sleeves zijn verkrijgbaar vanaf 10 inch tot en met 15,6 inch.
BEKIJK ASSORTIMENT