Bechtle Help Centre.

Algemeen

Wat heeft onze website te bieden en voor wie is het aanbod?

We leveren uitsluitend aan zakelijke klanten en de publieke sector (geen wederverkopers).
Op bechtle.com vind je alles rondom Bechtle op één plek: meer dan 50.000 IT-producten, -oplossingen en -services, actuele IT-thema's en -trends, trainingen, events, webinars, referenties, acties en nieuwsbrieven. bechtle.com is AI-gestuurd en helpt je bij het bekijken van het uitgebreide informatieaanbod en bij het vinden van geschikte producten.
Meer details
De oriëntatie op de wensen en behoeften van onze klanten is één van de grootste meerwaarden van bechtle.com. Klanten kunnen kiezen uit ons standaard portfolio, onze gepersonaliseerde product-bundels en onze geheel op maat gemaakte producten. Bovendien kun je op hetzelfde platform producten kopen via een raamovereenkomst/op afroep onder individuele voorwaarden en zelfs digitale offertes importeren vanuit andere bronnen.
Ja, er is een heel scala aan interessante functionaliteiten. Grote klanten kunnen hun eigen inkoopsystemen en marktplaatsen naadloos integreren met bechtle.com via PunchOut / OCI als ze gebruik maken van de gebruikelijke standaard procurement-interfaces. Op deze manier kunnen we ook klantspecifieke statische catalogussen aanbieden op ons platform. Bechtle.com ondersteunt ook productclassificaties conform nationale en internationale standaarden, evenals een juridisch verantwoorde overdracht van digitale documenten inclusief XML-facturen.
Klanten binnen de Europese Economische Ruimte kunnen orders plaatsen via bechtle.com, terwijl klanten in andere delen van de wereld ook kunnen profiteren van onze beproefde oplossingen. Neem hiervoor contact op met jouw Bechtle accountmanager. We bieden je graag een oplossing op maat aan.
Het is eigenlijk heel eenvoudig. Op bechtle.com vind je alle IT-producten, -oplossingen en -services op één plek – online, klantgericht en in nauw contact met onze professionals ter plaatse. bechtle.com vormt de kern van onze communicatie, is gemaakt om bestaande workflows te optimaliseren en voegt een gespecialiseerd online marketingkanaal toe.
Wij houden persoonlijk contact met onze klanten, zowel op locatie als online, om hen te ondersteunen bij toenemende complexe IT-projecten. We delen onze uitgebreide ervaring en expertise met hen en leveren precies dat wat ze nodig hebben. Je kunt ons hele uitgebreide product- en oplossingsportfolio online bekijken en daarmee bieden we je veel meer dan een gewone op hardware gebaseerde marktplaats.
Meer details