We staan sterker samen dan alleen

Ons succesvolle, Belgische recept bestaat uit vijf verschillende ingrediënten: exact het aantal Business Units binnen Bechtle direct Belgium. Onze afdelingen kunnen afzonderlijk werken, maar we staan sterker samen. Wanneer we alle krachten samenbundelen, zijn we de beste IT-partner voor onze klant. Denk maar aan wat we realiseren als het Salesteam de expertise van het Business Solutions team inschakelt. Of hoe het Marketingteam door de bijdrage van de andere afdelingen het verhaal versterkt. Bechtle heeft alle ingrediënten nodig om tot een krachtig eindproduct te komen, net zoals onze Ginious.   

Ginious 

De naam Ginious is een mengelmoes van de woorden gin, genius, ingenious en delicious. Dat spreekt dus al meteen voor zich! Ginious bevat een alcoholpercentage van exact 39,10%. Laat dat nu net de postcode zijn van Pelt, waar ons pand is gevestigd. Zo hebben we onze roots ook meegenomen.

De kers op de taart

De smaken van elke business unit maken samen het heerlijke geheel van onze Ginious. De maretak en bergamot zorgen voor een lekkere afdronk, waar de roze peper en pepermunt net dat extra beetje pit toevoegen. Het kersenextract in onze gin maakt de smaak compleet. Daarop zijn alle andere smaken afgestemd. De smaak staat symbool voor ons management. Binnen Bechtle zijn zij het sterke team dat alle business units verenigt. Net zoals in onze gin, zijn zij voor ons bedrijf de kers op de taart.

GINIOUS BECHTLE
BECHTLE'S BUSINESS UNITS
Kersen
Management
Pepermunt
Sales
Bergamot
Business Solutions 
Roze peper
Business Services
Maretak
Marketing
De beste manier om de toekomst te veranderen, is om ze zelf te creëren

Duurzaamheid staat binnen Bechtle centraal. Elke dag is een leerproces waarin we proberen beter en duurzamer te worden. We kozen daarom voor een "groene" fles die bestaat uit 100% gerecycleerd glas. De fles knipoogt niet alleen naar ons logo, maar ook naar onze duurzaamheidsstrategie. Bechtle AG heeft als doel om tegen 2023 CO2-neutraal te zijn. Het is voor ons een must om onze CO2-voetafdruk te verkleinen door onze CO2-uitstoot te monitoren en te begrijpen.  

Eén van onze initiatieven om te transformeren naar een groenere manier van werken, is Project Replay. Met dit project willen we onder andere onze uitstoot onder controle houden en compenseren. Als IT-reseller hebben we maar een beperkte impact op het productieproces omdat we onze producten niet in eigen huis maken, maar dankzij Project Replay hebben we een manier gevonden om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. 

Ons Ginious verhaal is iets waar we trots op zijn en graag naar buiten brengen. Ginious is er om onze duurzame klantenrelaties te vieren. En daar heffen wij graag het glas op! 
Santé!