Open Clouds for Research Environments (OCRE)

Open Clouds for Research Environments (OCRE).

 

Veilig oplossingen ontwikkelen en beschikbaar stellen in Microsoft Azure met de Bechtle Cloud.

Het project OCRE is door de pan-Europese organisatie GÉANT opgericht om een versnelde goedkeuring van clouddiensten binnen de Europese onderzoeksgemeenschap te verwezenlijken. Met behulp van raamovereenkomsten zorgt dit ervoor dat bedrijven en instellingen in 40 Europese landen zonder veel moeite kunnen instappen in de cloud.

De OCRE cloud-belofte van Bechtle & Azure Cloud.

Beveiliging.

Gebruik Microsoft Azure om jouw beveiliging te optimaliseren zonder hoge kosten, zodat bedreigingen sneller herkent worden en jij altijd beschermt bent.

Prijsvoordeel.

Azure is tot wel vijf keer goedkoper dan vergelijkbare cloud-oplossingen. Bespaar ook op bestaande licenties en profiteer van gratis verlengde beveiligingsupdates bij de migratie naar Azure.

Naleving & gegevensbescherming.

Je beschikt over een team van experts met een pro-actieve naleving. Gegevensbescherming komt altijd op de eerste plaats

 

LEES MEER

Wereldwijde cloudaanbieder.

Microsoft biedt jou meer regio's dan elke andere cloudaanbieder. Je profiteert van advies en toegang tot IaaS-, PaaS- en SaaS-technologie uit twee Duitse datacentra in Frankfurt am Main en Berlijn– gegarandeerd.

Betrouwbare clouddienst.

Wereldwijd waarderen organisaties Microsoft Azure als meest betrouwbare clouddienst voor enterprise en hybride infrastructuren, waaronder ook 95 % van alle Fortune 500-bedrijven.

Individuele hybride oplossingen.

Azure maakt een naadloze werking mogelijk van hybride oplossingen die precies passen bij jouw organisatie.

Samenwerking tussen Bechtle en Microsoft.

Bechtle en Microsoft kunnen terugkijken op een lang en succesvolle samenwerking. Samen ontwikkelen we oplossingen die het verschil maken.


Bechtle heeft 12 maal de Microsoft Gold Partner Status in alle categorieën, waarbij alle 70 Bechtle-ondernemingen Modern Workplace- en Azure-producten verkopen aan meer dan 80.000 klanten. Bechtle heeft tot nu toe meer dan 600 consultants en sales-specialisten getraind in Azure en Microsoft 365 evenals meer dan 1.700 Microsoft-certificaten behaald.

 

Als nieuwe Azure Expert MSP behoort Bechtle tot 's werelds sterkste partners van Microsoft voor de implementatie van digitale transformatie-projecten van gemeenschappelijke klanten. Om tot Azure Expert MSP benoemd te worden, moeten bedrijven niet alleen Gold Partner zijn voor Cloud Platform en deelnemen aan het Cloud Solution Provider (CSP) programma van de vendor, maar ook een onafhankelijke audit ondergaan om de technische en organisatorische competenties te bevestigen en om succesvol geïmplementeerde en beheerde klantomgevingen aan te tonen. Bechtle heeft een gespecialiseerd aanbod Professional & Managed Services voor de gehele levenscyclus van cloud-services op het Azure-platform.

 

Vragen of meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met jouw cloud-specialist:

Frank Schouwaerts

Jouw commercial specialist:

Frank Schouwaerts

E-MAIL SCHRIJVEN (BE)

E-MAIL SCHRIJVEN (LUX)

Elianne Raets

Jouw solutions specialist:

Elianne Raets

E-MAIL SCHRIJVEN (BE)

E-MAIL SCHRIJVEN (LUX)

OCRE met Bechtle en Azure.


Zo eenvoudig is de weg naar jouw eigen datacenter.

Het Microsoft Cloud Adoption Framework is een duurzaam proces en toont je hoe je sneller naar de cloud kunt overstappen met Microsoft Azure. Het helpt je erbij om bedrijfs- en technologiestrategieën te ontwikkelen en implementeren die essentieel zijn voor het succes van jouw bedrijf in de cloud. 

Core Steps
Duurzaamheid.

Ons bedrijf kan zich alleen duurzaam ontwikkelen als we hier samen aan werken. Bechtle neemt zijn verantwoordelijkheid en heeft het Global Compact van de VN en de WIN-Charta ondertekend. De Bechtle Groep ondergaat jaarlijks een duurzaamheidsaudit door EcoVadis en kreeg in 2019 opnieuw een zilveren medaille.

LEES MEER

 

Microsoft zal in 2025 100 % duurzame energie gebruiken en in 2030 CO2-negatief zijn. Voor Azure zijn duurzame datacentra en cloudinfrastructuren meer dan alleen maar business: ze vormen de mogelijkheid om een echt verschil te maken.

LEES MEER

OCRE Grid

Het productportfolio van het Azure-platform bevat meer dan 400 services op het gebied van IaaS, PaaS en SaaS. Azure is een volledig geautomatiseerd cloud-platform in meer dan 60 regio's ter wereld. De Microsoft-datacentra hebben meer dan 40 nalevings- en branchespecifieke certificeringen zoals C5, TISAX en Baseline IT Security. Met twee nieuwe datacentra biedt Microsoft zijn diensten nu ook aan in Duitsland. Microsoft garandeert dat gegevens en applicaties de verantwoordelijkheid van de klant blijven.

 

LEES MEER OVER MICROSOFT AZURE

OCRE Nachhaltigkeit
OCRE Migrate